Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

blondi_74 написа:
    окс , да не кажеш после, че ти е дошло много
    от много глава не боли
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Свали кората на ДВГ, ще ги видим, ама не е много меродавно.За Казанлък сериозно говоря, колегите там ли са ?
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

там ли ще ходиш?
        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Ами викам всички да ходим там ?--------Бабаит, ти днеска палил ли си я колата ?Ако не си, пусни си скайпа, да се разберем да я видя колко трудно пали
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Сега последно много ме объркахте!!къде ще е последно тая среща?кажете да знам ко да прая?
            Honda CBR 900 RR
            Suzuki GSF 400 Bandit
            1.9 TD 100

Коментар

Старозагорцииии,айде в Казънлък ?
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

май само аз съм тука кажете къде ще е?!ако сте на Техното да идвам
                Honda CBR 900 RR
                Suzuki GSF 400 Bandit
                1.9 TD 100

Коментар

shterbaka написа:
                  май само аз съм тука кажете къде ще е?!ако сте на Техното да идвам
                  Ми няма ги хората.Ти сам ли си ? Торнадо,ВИН ?
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

ми VIN ейсега ми се обажда,мисля че и Tornado e в града но не е писал
                    Honda CBR 900 RR
                    Suzuki GSF 400 Bandit
                    1.9 TD 100

Коментар

emzo написа:
                      Свали кората на ДВГ, ще ги видим, ама не е много меродавно.За Казанлък сериозно говоря, колегите там ли са ?
                      може и да идем

Коментар

Сега последно, ще идвате ли щото ние се канехме да идваме да не се разминем по пътя?

Коментар

VIN написа:
                          Сега последно, ще идвате ли щото ние се канехме да идваме да не се разминем по пътя?
                          като гледам ние няма да идвамепо добре вие елате

Коментар

Бандюги,ша одим ли в Казънлък или да идват колегите ? Казвайте че време няма ! Поне да не ги бавим !

Коментар

ми то няма никой

Коментар

Идем на Трафик да избягате другаде ......

Коментар

Working...
                                X