Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

[quote="popara801"]
    blondi_74 написа:
    popara801 написа:
    blondi_74 написа:
    vaskoni_1980 написа:
    blondi_74 написа:
    vaskoni_1980 написа:
    да си вземам ли винетка? Yellow_Flash_Colorz_PDT_19
    ами може и да ти потрябва ама ако не излизаш извън града недей с някой от нас ще дойдеш
    мама ме пуска само до табелата, ама ще взема една винетка за всеки случай :D
    Ами с придружител не те ли пуска по-далеч??? :D
    Е, за два -три дни може и да ме пусне, ако е с придружител. За теб ли става дума? :D
    Ами да бе нали сме колеги.Трябва да се уважаваме! :D
    ти мене оважаш ли ма

Коментар

emzo написа:
      Ааа не, ко ша правиш в банята на Павел ? А ?И кой е Павел ?
      е как кой от банята

Коментар

Дано все пак решите нещо Мисля че най-добре би било да си остане на Сарозагорските Минерални Бани
        Уважавам тези,които ме уважават!
        Clube do Marea!

Коментар

каквото решите
          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Нали уж трябва да сте домакини на срещата а и Ст . Загора е в центъра на България, да покажем какви забележителности имаме тука. А за разходката то ще има и в други градове по нататък. Това е мое мнение каквото решите. Поздрави от Казанлък!!!!!!!!

Коментар

VIN написа:
              Нали уж трябва да сте домакини на срещата а и Ст . Загора е в центъра на България, да покажем какви забележителности имаме тука. А за разходката то ще има и в други градове по нататък. Това е мое мнение каквото решите. Поздрави от Казанлък!!!!!!!!
              Най-добре би било така.Нека и другите да кажат.
              Уважавам тези,които ме уважават!
              Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
                VIN написа:
                Най-добре би било така.Нека и другите да кажат.
                аз съм за

Коментар

Има много хубави места около града за сбирка/баните,ягода,змеево,м.верея.................../Отивам да търся гуми,защото годоарката се сцепи на една ДУПЧИЦА
                  Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

BUMAR написа:
                    Има много хубави места около града за сбирка/баните,ягода,змеево,м.верея.................../Отивам да търся гуми,защото годоарката се сцепи на една ДУПЧИЦА
                    Колега! Да нямаш нещо общо със Смолян или просто караш колата с такъв номер?Към другите: Ей видяхте едно русо момиче и за 2 дена изписахте 5 страници с нея. Ще вземете да я уплашите и пак ще си останете само к.ч къмпани. Организирайте срещата някъде около Зарата, а щом ви се пътува ще ви измислим специално на ВАС някаква дестинация към морето за реванширане.
                    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                    Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                      BUMAR написа:
                      Колега! Да нямаш нещо общо със Смолян или просто караш колата с такъв номер?Към другите: Ей видяхте едно русо момиче и за 2 дена изписахте 5 страници с нея. Ще вземете да я уплашите и пак ще си останете само к.ч къмпани. Организирайте срещата някъде около Зарата, а щом ви се пътува ще ви измислим специално на ВАС някаква дестинация към морето за реванширане.
                      то на морето не е интерсно друго си е балкана

Коментар

popara801 написа:
                        да бе нали сме колеги.Трябва да се уважаваме! :D
                        естествено, нали първо с теб се запознах, само че сега вече съм за никъде, изгоряха ми днес две бобинки и не смея да я карам, цял ден съм по борсите само моят модел бил с такива, защото е 1.8, на 1.6 са други, а бравата е с една цяла и ги няма, приемам съвети и препоръки

Коментар

blondi_74 написа:
                          popara801 написа:
                          естествено, нали първо с теб се запознах, само че сега вече съм за никъде, изгоряха ми днес две бобинки и не смея да я карам, цял ден съм по борсите само моят модел бил с такива, защото е 1.8, на 1.6 са други, а бравата е с една цяла и ги няма, приемам съвети и препоръки
                          нови ли искаш или втора ръка

Коментар

blondi_74 написа:
                            popara801 написа:
                            Няма да се плашиш,ще ти намерим бобинки.Не е болка за умиране.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

От Смолян я купих и не съм я прехвърлял още..........
                              Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

В село Сокол има голяма автоморка с 5-6 бр. Фиати. Утре ще потърся тел. за там.

Коментар

Working...
                                X