Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Тъй като гледам най вероятно е нямало. Ами то както вървят нещата, повече няма смисъл да идвам на срещите,или пък когато имам път към Стара Загора ще пиша и ако има желаещи от колегите за по кафе и да се видим ще ми бъде приятно. И друго,имайте напредвид че февруари правим 1 година от започването ни на срещите на Фиат в Ст.Загора
Тъй като гледам най вероятно е нямало. Ами то както вървят нещата, повече няма смисъл да идвам на срещите,или пък когато имам път към Стара Загора ще пиша и ако има желаещи от колегите за по кафе и да се видим ще ми бъде приятно. И друго,имайте напредвид че февруари правим 1 година от започването ни на срещите на Фиат в Ст.Загора
Недей се отчайва бе Венци все пак е зима криза ще се съберем споко
Колеги,много вяло се представяме,много.Тези които бяха в Пловдив са не повече от двама.А останалите питам аз що не бяха с нас?Може би желанието им се е изпарило.По принцип не мога да ги разбера някои хора искат да ставаме повече и повече,а те самите идват от време на време.Няма да стане така и ако някой каже,че има много работа в неделя следобяд и то всяка седмица няма да му повярвам,защото аз самия ходя на две работи и на село,но въпреки всичко намирам време и желание за тези срещи.Но напоследък се замислям аз ли съм Донкихот или някои колеги нямат желание за това.Все пак има в мен още малко надежда да се направят срещите постоянни.Но може би съвсем скоро ще загубя желание,а това стане ли при мен няма 6-5.Обявявам колата за продан и си купувам Алфетка.Без това съм имал такива намерения но кво да ви занимавам с тия работи все пак всеки си знае положението и си преценя сам дали иска или не.Растоянието не е толкова до срещата,че да е свързано с разходи с което може да ощети семейството си.Ако искате дори имаше такова предложение да се събираме по-към центъра.Нека да сме по-постоянни в семейството на FIAT.Поздрави на всички и до нови срещи.Очаквам и тези които не пишат по една или друга причина да идват поне на срещите.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Тази неделя съм на линия,а вие ? П.П Това че модовете закриха старата тема поради натрупване на страниците и отвориха нова на чисто,означава не да не пишем,а да не спамим.Така че,преди среща пишете кой ще идва,кой не ...
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Тази неделя съм на линия,а вие ? П.П Това че модовете закриха старата тема поради натрупване на страниците и отвориха нова на чисто,означава не да не пишем,а да не спамим.Така че,преди среща пишете кой ще идва,кой не ...
Кой го казва само.Добре че е само заради това,аз си мислех,че искат да ни закрият нацяло.А и това може да се случи като гледам.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Кой го казва само.Добре че е само заради това,аз си мислех,че искат да ни закрият нацяло.А и това може да се случи като гледам.
Вижте колеги,с никой не искам да споря и да влизам в разпри...... Само ще кажа че всеки който си иска тогава да идва или както си прецени,това си е лично негово право. Има и друго което ме подразни... Гледам че има постове на хора които изключително рядко са присъствали на среща,а се опитват да правят някакъв анализ за останалите.
Коментар