Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес имаше ли среща ?
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Тъй като гледам най вероятно е нямало. Ами то както вървят нещата, повече няма смисъл да идвам на срещите,или пък когато имам път към Стара Загора ще пиша и ако има желаещи от колегите за по кафе и да се видим ще ми бъде приятно. И друго,имайте напредвид че февруари правим 1 година от започването ни на срещите на Фиат в Ст.Загора
      Уважавам тези,които ме уважават!
      Clube do Marea!

Коментар

Среща имаше, ама вас ви нямаше!
        А ку*ката иска да я опънеш, Ти гониш! Внимавай нещо да не хванеш!

Коментар

Нормално :D Все пак казахме, че няма да присъстваме.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

имаше си среща имаше на 1 февруари правим 1 год трябва да се полее
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

V.Vencislavov написа:
              Тъй като гледам най вероятно е нямало. Ами то както вървят нещата, повече няма смисъл да идвам на срещите,или пък когато имам път към Стара Загора ще пиша и ако има желаещи от колегите за по кафе и да се видим ще ми бъде приятно. И друго,имайте напредвид че февруари правим 1 година от започването ни на срещите на Фиат в Ст.Загора
              Недей се отчайва бе Венци все пак е зима криза ще се съберем споко

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Колеги,много вяло се представяме,много.Тези които бяха в Пловдив са не повече от двама.А останалите питам аз що не бяха с нас?Може би желанието им се е изпарило.По принцип не мога да ги разбера някои хора искат да ставаме повече и повече,а те самите идват от време на време.Няма да стане така и ако някой каже,че има много работа в неделя следобяд и то всяка седмица няма да му повярвам,защото аз самия ходя на две работи и на село,но въпреки всичко намирам време и желание за тези срещи.Но напоследък се замислям аз ли съм Донкихот или някои колеги нямат желание за това.Все пак има в мен още малко надежда да се направят срещите постоянни.Но може би съвсем скоро ще загубя желание,а това стане ли при мен няма 6-5.Обявявам колата за продан и си купувам Алфетка.Без това съм имал такива намерения но кво да ви занимавам с тия работи все пак всеки си знае положението и си преценя сам дали иска или не.Растоянието не е толкова до срещата,че да е свързано с разходи с което може да ощети семейството си.Ако искате дори имаше такова предложение да се събираме по-към центъра.Нека да сме по-постоянни в семейството на FIAT.Поздрави на всички и до нови срещи.Очаквам и тези които не пишат по една или друга причина да идват поне на срещите.
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Тази неделя съм на линия,а вие ? П.П Това че модовете закриха старата тема поради натрупване на страниците и отвориха нова на чисто,означава не да не пишем,а да не спамим.Така че,преди среща пишете кой ще идва,кой не ...
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                    Тази неделя съм на линия,а вие ? П.П Това че модовете закриха старата тема поради натрупване на страниците и отвориха нова на чисто,означава не да не пишем,а да не спамим.Така че,преди среща пишете кой ще идва,кой не ...
                    какво значение има кой ще идва

Коментар

Princo написа:
                      Кой го казва само.Добре че е само заради това,аз си мислех,че искат да ни закрият нацяло.А и това може да се случи като гледам.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                        Princo написа:
                        Кой го казва само.Добре че е само заради това,аз си мислех,че искат да ни закрият нацяло.А и това може да се случи като гледам.

Коментар

стига бе песимисти

FIAT BRAVO 1.8GT
                          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Вижте колеги,с никой не искам да споря и да влизам в разпри...... Само ще кажа че всеки който си иска тогава да идва или както си прецени,това си е лично негово право. Има и друго което ме подразни... Гледам че има постове на хора които изключително рядко са присъствали на среща,а се опитват да правят някакъв анализ за останалите.
                            Уважавам тези,които ме уважават!
                            Clube do Marea!

Коментар

И сега кво?Гледам няма желаещи за предколедна почерпка.А Аз искам в Бургас на гости да ходиме.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                                И сега кво?Гледам няма желаещи за предколедна почерпка.А Аз искам в Бургас на гости да ходиме.
                                има

Коментар

Working...
                                X