оправданията на принкооооооо. амиииии неможах, нерабрах и т.н
Е пич сори ама не мога да огрея навсякъде.Щом не съм дошъл,значи е имало за какво ...
да бе да да се оправадаеш ведмага се нахмират причини.и от 10 кладеница вода ще се изкара за да се докаже че си невинен
Няма какво да доказвам.Имал съм работа - не съм дошъл.Толкос ли е голям проблема ? Не сте умряли без мене.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
МалкУ снимки: ПринкУ КопринкУ да не ги гледа, щото не заслужава !Убава среща стана, аз от кога Ви мрънкам да ходим на Колена .... далече било, лош бил пътя .... за к’во ги имате тия коли п.с. от толкова много смях имам мускулна треска на корема .... хахахахахап.с.с. Блонди, да хванеш тая антена дето я имаш и бой с нея по кратуната на доставчика ти ! И да го смениш, ама първо ми прати снимките
Коментар