vaskoni_1980 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Princo написа:Такааа,на днескашната среща,обсъдихме едно предложение.А то е,че поради навършването на една година на старозагорските сбирки със сегашните колеги,се реши да си направим една срещичка с цър-пър и преспиване на комплекс Джак.Датите,които предлагам да се състои мероприятието са 30 и 31 януари.Те подлежат на обсъждане.Добре е да си направим едно списъче.Ако ще се ходи изобщо.Щото май май само 6-7 човека ще имат желание и смисъла малко се губи.
Div Muj i silen vqtur nqmat spirka :D:D
Коментар
-
Bvlg@ri написа:Princo написа:Такааа,на днескашната среща,обсъдихме едно предложение.А то е,че поради навършването на една година на старозагорските сбирки със сегашните колеги,се реши да си направим една срещичка с цър-пър и преспиване на комплекс Джак.Датите,които предлагам да се състои мероприятието са 30 и 31 януари.Те подлежат на обсъждане.Добре е да си направим едно списъче.Ако ще се ходи изобщо.Щото май май само 6-7 човека ще имат желание и смисъла малко се губи.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Bvlg@ri написа:Princo написа:Такааа,на днескашната среща,обсъдихме едно предложение.А то е,че поради навършването на една година на старозагорските сбирки със сегашните колеги,се реши да си направим една срещичка с цър-пър и преспиване на комплекс Джак.Датите,които предлагам да се състои мероприятието са 30 и 31 януари.Те подлежат на обсъждане.Добре е да си направим едно списъче.Ако ще се ходи изобщо.Щото май май само 6-7 човека ще имат желание и смисъла малко се губи.
Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:popara801 написа:Bvlg@ri написа:Princo написа:Такааа,на днескашната среща,обсъдихме едно предложение.А то е,че поради навършването на една година на старозагорските сбирки със сегашните колеги,се реши да си направим една срещичка с цър-пър и преспиване на комплекс Джак.Датите,които предлагам да се състои мероприятието са 30 и 31 януари.Те подлежат на обсъждане.Добре е да си направим едно списъче.Ако ще се ходи изобщо.Щото май май само 6-7 човека ще имат желание и смисъла малко се губи.
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
strajaro написа:vaskoni_1980 написа:260 к.с ли е абе Митак аз теб с дизелчето те побърках имам и свидетелиДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:strajaro написа:vaskoni_1980 написа:260 к.с ли е абе Митак аз теб с дизелчето те побърках имам и свидетелиFIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:strajaro написа:vaskoni_1980 написа:260 к.с ли е абе Митак аз теб с дизелчето те побърках имам и свидетели
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:strajaro написа:vaskoni_1980 написа:260 к.с ли е абе Митак аз теб с дизелчето те побърках имам и свидетели
Коментар
-
popara801 написа:strajaro написа:emzo написа:Кара ти сеПопаров извади аватар обаче .....
Коментар
-
Неделя (24.01.10) среща ? Обичайното чясто ? Обичайния час ? Лаптопа ще го зема да закачим някой джейтиди.Освен обичайните,някой друг ?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар