Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

didoterziev написа:
    strajaro написа:
    аз съм навит за чирпан
    Ама май си само ти !Поздрави на всички колеги от Зарата и най вече на EMZO п.п.Поради липса на уговорка аз мисля да се разходя до Бачково .
    Ами срещата ще я има дали ще е в Чирпан или в Стара Загора ще си я има
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

колеги - нямам технологична възможност да прегледам темите, и да видя каква е точната уговорка - чирпан или Ст.З. За това моля ако има различна уговорка от тази за вашата обичайна среща, да ме информирате чрез смс или обаждане на телефони.................................... , в противен случай продължавам да се движа по предварителна уговорка с Емзо за среща на Техно-магазина в 15-00 в Ст.З.След малкйо ще се чуя с Фихи, а също можете да контактувате с З_Сутров за допълнителни уговорки, защото и те не бяха сигурни за точното място на срещата.

Коментар

ogi28b написа:
        колеги - нямам технологична възможност да прегледам темите, и да видя каква е точната уговорка - чирпан или Ст.З. За това моля ако има различна уговорка от тази за вашата обичайна среща, да ме информирате чрез смс или обаждане на телефони 0898516706 0878468211 , в противен случай продължавам да се движа по предварителна уговорка с Емзо за среща на Техно-магазина в 15-00 в Ст.З.След малкйо ще се чуя с Фихи, а също можете да контактувате с З_Сутров за допълнителни уговорки, защото и те не бяха сигурни за точното място на срещата.
        Последно,си правим обикновенната среща на паркинга на Техномаркет от 15:00 !
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Добре там сме!!!

FIAT BRAVO 1.8GT
          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Такааа,на днескашната среща,обсъдихме едно предложение.А то е,че поради навършването на една година на старозагорските сбирки със сегашните колеги,се реши да си направим една срещичка с цър-пър и преспиване на комплекс Джак.Датите,които предлагам да се състои мероприятието са 30 и 31 януари.Те подлежат на обсъждане.Добре е да си направим едно списъче. Ако ще се ходи изобщо.Щото май май само 6-7 човека ще имат желание и смисъла малко се губи.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

ти ме намери в скайп

FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

колеги някой да е виждал тов типо в града
                Прикачени файлове

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                  ти ме намери в скайп
                  Намерих те,ама ти не си го включил.

Коментар

Princo написа:
                    Такааа,на днескашната среща,обсъдихме едно предложение.А то е,че поради навършването на старозагорските сбирки със сегашните колеги,се реши да си направим една срещичка с цър-пър и преспиване на комплекс Джак.Датите,които предлагам да се състои мероприятието са 30 и 31 януари.Те подлежат на обсъждане.Добре е да си направим едно списъче. Ако ще се ходи изобщо.Щото май май само 6-7 човека ще имат желание и смисъла малко се губи.
                    Алоууууууууу колегата,какво се навършва със сегашните колеги,че не разбрахме нещо???И да питам колегата Оги от София ако чете малко де как се пише правилно акумулатор и какъв е корена на думата + бобина???
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                      Princo написа:
                      Такааа,на днескашната среща,обсъдихме едно предложение.А то е,че поради навършването на старозагорските сбирки със сегашните колеги,се реши да си направим една срещичка с цър-пър и преспиване на комплекс Джак.Датите,които предлагам да се състои мероприятието са 30 и 31 януари.Те подлежат на обсъждане.Добре е да си направим едно списъче. Ако ще се ходи изобщо.Щото май май само 6-7 човека ще имат желание и смисъла малко се губи.
                      Алоууууууууу колегата,какво се навършва със сегашните колеги,че не разбрахме нещо???И да питам колегата Оги от София ако чете малко де как се пише правилно акумулатор и какъв е корена на думата + бобина???
                      Една година.Ама,който бърза е така.Забравя. :D

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                        ти ме намери в скайп
                        Ш Васко земи си включи скайпа че тва момче хакерчето ще влезе да те включи от неговия комп.И да не приказваш глупости.Аз не пия изобщо.Кви са тия алкохолици от Зарата,сигурно за Владо говориш.Извинявай.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

ми скайпа ми е включен ама няма никой

FIAT BRAVO 1.8GT
                          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                            някой виждал ли го е или не

FIAT BRAVO 1.8GT
                            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                              vaskoni_1980 написа:
                              Че то може да е от някой съседен град бе брато.Няма да се шашкаш ако го купуваш купувай че да те слагам пак на старта с нещо по-мощно. някой виждал ли го е или не
                              Я не съм го виждал нийде.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

260 к.с ли е абе Митак аз теб с дизелчето те побърках имам и свидетели

FIAT BRAVO 1.8GT
                                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Working...
                                X