Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги аз на Ичера няма да идвам така че без мен за неделя ако има може да дойда но за събота немога
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
      Колеги аз на Ичера няма да идвам така че без мен за неделя ако има може да дойда но за събота немога
      Ах ти Що така бе ??? Ще ни оставите 2-ма човека да се излагаме от Зарата и то единия от Гълъбово.Не ви е срам.Както искате.Аз ще съм първа кола и последна.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

То по-луди от Гълъбовци или Обруклийци на дали има
        Уважавам тези,които ме уважават!
        Clube do Marea!

Коментар

vaskoni_1980 написа:
          Неделя ще идваш ли на среща???
          FIAT BRAVO 1.6
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
            vaskoni_1980 написа:
            Ах ти Що така бе ??? Ще ни оставите 2-ма човека да се излагаме от Зарата и то единия от Гълъбово.Не ви е срам.Както искате.Аз ще съм първа кола и последна.
            Митак само ти ли си от Зарата последно? Е...си Бургазлии не ме броят , че съм от тях и ти нещо не ме смяташ , че съм от вас. Е в крайна сметка от кои съм?
            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
            Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
              popara801 написа:
              vaskoni_1980 написа:
              Митак само ти ли си от Зарата последно? Е...си Бургазлии не ме броят , че съм от тях и ти нещо не ме смяташ , че съм от вас. Е в крайна сметка от кои съм?
              Е как бе ти си от наще повече щото и регистрацията ти е нашенска,пък и те като не те искат тяхен проблем :D ще ме с един повече представителите от Ст.Загора.Аре до утре и довечера да внимаваш да не объркаш пътя в тъмното.
              FIAT BRAVO 1.6
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Fresh написа:
                Хахах .. Братле в Чирпан е 35 пъти по тясно.. даже нямат такъв паркинг да съберат толкова коли до колкото на Техномаркета могат да се съберат много коли
                Има място в Чирпан което да побере много коли и със сигурност ще сме само ние и със сигурност ще е свободно, не мога да кажа същото за паркинга на Техномаркет, освен това колите от Пловдив станаха доста и Чирпан е идеалната среда, ама най-добре човека предизвикал тази дискусия да каже нещо чакаме колегата ogi28b за мнение

Коментар

аз съм навит за чирпан

Коментар

Пеца ти не си ли на Ичера? утре ще има ли среща? и къде?

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Май май на обичайното място в обичайното време.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ok

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Малкия има да черпи, курсове почнал.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ами ще почерпи като вземе книжка

FIAT BRAVO 1.8GT
                            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

emzo написа:
                              Малкия има да черпи, курсове почнал.
                              И таз добра ... Няма да казвам кой,си е купил годишна Винета ! И това ако не е повод за черпене ...
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

strajaro написа:
                                аз съм навит за чирпан
                                Ама май си само ти !Поздрави на всички колеги от Зарата и най вече на EMZO п.п.Поради липса на уговорка аз мисля да се разходя до Бачково .

Коментар

Working...
                                X