така е с национална тематика.Поне да сме еднаквии другите колеги.
на колегите от пловдив им пише пловдив даже си пишат и браво клуб
клубовете са с цел обединяване а не да се делим на браво брава марея или други членове на семеиството
аз предлагам да видим какво ще направят печатницата, ако не ни хареса даваме тоя модел(семплата измислица ) която всъщност е страхотна поне според мен де(браво колега)
Аз мисля , че тази идея е много красива, а автомобила от долу само загатва че сме с италианска кръв. Подкрепям я на 100 %.Остава само да се съберем и да уточним модела на тениските.И не само на Браво.Може да се използава и за останалите модели.
първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Здравейте.имам информация от печатницата.цени за 25бр.: тениска (цветна)3.80 печат: лице (кръгчето)0.69 гръб (дългия надпис)1.37 _______________ 5.86лв Това са цени без ДДС.Ние няма да взимаме фактура нали?Цените за 50 бр. тениски спада с 0.11 стотинки на тенискаВАЖНО:Моля колегата който направи надписа в/у тениската с колата ако я има на корел дроул да се свърже с мен.Ако нямаме готовия модел на колата в тази програма, цената на тениска скача с 15 лв.(допълнителна обработка на колата).Сега остава да се уточни цвета на тениската и модела и.От печатницата предлагат: първата снимка и последния цвят(светло синьо)и съответно размерите.Колеги очаквам вашето мнение )))
Коментар