Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

popara801 написа:
    emzo написа:
    Колегите от Сливен и те се включиха Следващия път ще напомпим Алфичката
    Само алфичката ли?А Стилото,или колегата не е проявил още такива мераци.Ние малко се поизлижихме с термостата на Васко,но време не остана.Васка като ти остане време се обаждай да го правим.
    термостата свърши счупих го сега е по добре ама не казвам какво съм направил само срещу бира давам инфоо
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

standox_ написа:
      Колеги Честита Коледа и весело посрещане на Нова Година от мен...за жалост в тази дълга почивка обикалям БГ и нямам възможност да доида на срещите, но нищо.....Догодина Много здраве, щастие и любов ви пожелавам! А и много много хубави, бързи, комфортни и икономички коли
      МЕРСИ И НА ТЕБ АМА ГЛЕДАЙ ДОГОДИНА ДА СИ ПО АКТИВЕН

FIAT BRAVO 1.8GT
      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Това с снимките и светкавиците ще го компенсирам следващия път ! [/quote] ами добре ама трябва само тема за наши снимки на ЗВЕЗДИТЕ от СТАРА ЗАГОРА

FIAT BRAVO 1.8GT
        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Васко ако мислиш, че нещо разбрах от поста за термоса ...... е лъжеш се мноооу ЯкУ :D
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Бе каза че не му трабвало термостат и без него ставало
            Уважавам тези,които ме уважават!
            Clube do Marea!

Коментар

Аааааа той ша я научи и без масло да работи, ама ша вземе да умре накрая
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ако я научи без нафта да върви го признавама васко да не братеч на хари потър

Коментар

popara801 написа:
                  emzo написа:
                  Колегите от Сливен и те се включиха Следващия път ще напомпим Алфичката
                  Само алфичката ли?А Стилото,или колегата не е проявил още такива мераци...
                  И Стилото,и Стилото :D :D Ако имате желание ще се поровим в неделя.Мисля отново да дойда.И Алфата ще докараме.Днес имах планове да сменям лагера на компресора на климатика но майсторчето ми се поразболяло и ще остане за догодина тази работа.Колеги весело посрещане на Новата година на всички и живи и здрави до нови срещи!!!
                  AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                  HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                  Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Весело посрещане на новата година, да сме живи и здрави и наздраве!
                    Clube do Marea!

Коментар

Чакайте бе, тя утре или Вие от сега почвате ?
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        Чакайте бе, тя утре или Вие от сега почвате ?
                        някой почнаха преди дни

Коментар

Колеги,днес мисля да поумия малко бегачката,че не ми се оставя такава мръсна да посреща новата година и да и сипя малко горивце,че някои хора от морето отиват да празнуват нова година на балкан,а Аз като по-прост отивам на морето.Весело изкарване на новата година и всичко лошо да остава в старата.Поздрави.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Весело изкарване на новата година.Принко отива да си търси билетче от автогарата.
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Автомобилчето си го заведох на баня и сега сме готови да посрещаме новата година
                              Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
                                Автомобилчето си го заведох на баня и сега сме готови да посрещаме новата година
                                А и Аз да се похваля и моя е измит и чака да го яхна.
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X