не бира и понички
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа
Collapse
Заключена тема
X
X
-
blondi_74
///// написа:Оооо, синоптиците за тогава прогнозират превалявания от бири и понички, излезли от багажника на колата на леля ти Донка - е оназ русата състезателка с бравото!а в багажника ми има само метан , няма място за друго , виж прогнозата да не е била за Варна
Коментар
-
Колеги помагаите.....колата за пореден път се базика с мен! Снощи в най - големия дъйд ми се наложи да излезна с нея....запалих я, тръгнах си нормално и на няма и 10 метра изминати ми светна лампата на инжекцията и угасна....неможах да я запаля повече и я оставих на паркинга на Операта....даите сега идея от какво може да е! Бензиновата помпа бачка, проверих.Свещите са сухи.Няма признаци да е теч на бензин от някаде! Мисля след малко да и да да видя като е изсъхнала дали няма да запали...Lancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
standox_ написа:Колеги помагаите.....колата за пореден път се базика с мен! Снощи в най - големия дъйд ми се наложи да излезна с нея....запалих я, тръгнах си нормално и на няма и 10 метра изминати ми светна лампата на инжекцията и угасна....неможах да я запаля повече и я оставих на паркинга на Операта....даите сега идея от какво може да е! Бензиновата помпа бачка, проверих.Свещите са сухи.Няма признаци да е теч на бензин от някаде! Мисля след малко да и да да видя като е изсъхнала дали няма да запали...Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар