Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Значи аз все пак да кажа, че гадини няма! Не и нежелани, де. Е сега може да се събуди някой... несамичак... Това обаче е друга тема за дискусия! Бунгалата са с обща външна тоалетна без баня. Има барбикю, но за съжаление няма външно осветление. Добре е да се носи удължител с крушка. Хотела е... всъщност бивша соц. почивна станция - стая с тоалетна/баня. 2 в едно. Има паркинг за колите. Нищо бляскаво, но ако компанията е яка...

Коментар

Колеги......да ви поканя на 29.05.10 от 15.00 на площада ппред стадион "Берое" на "Младите водачи реагират". Наш Принко ще участва в състезанията....ще има и интересни неща за публиката! Тест драйв на Опел и Шевролет, Изложение на коли, състезание за смяна на джанти, тапициране на табло, боядисване на джанта и разни такива авто неща! Ако искате елате да погледате...ще се радвам да видя малко хора с италиянска кръв, че маи ще сме малко иначе Повече инфо за ползващите фацебук-а http://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=124907840866958&ref=ts
      Lancia Lybra 2,4JTD '03
      Фиат Браво 1.9TD75 '97
      Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
      Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

standox_ написа:
        Колеги......да ви поканя на 29.05.10 от 15.00 на площада ппред стадион "Берое" на "Младите водачи реагират". Наш Принко ще участва в състезанията....ще има и интересни неща за публиката! Тест драйв на Опел и Шевролет, Изложение на коли, състезание за смяна на джанти, тапициране на табло, боядисване на джанта и разни такива авто неща! Ако искате елате да погледате...ще се радвам да видя малко хора с италиянска кръв, че маи ще сме малко иначе Повече инфо за ползващите фацебук-а http://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=124907840866958&ref=ts
        благодарим за поканата ако сме свободни ще сме там п.п много писане бе една вечер да съм нощна и 4 страници изписани не мога да смогна да чета хахаха
        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Васко, ти май съвсем ни заряза, чува се че си щял да минаваш в друг форум.... П.П. Пуснах тема за Копринка за да не спамим навсякъде

Коментар

VIN написа:
            Заповядай аз те каня, те Заралии и без това са несериозни
            Аре ся тва се едно не съм го чул! Има и сериозни между нас.Радвам се,че се възбуди интерес по тази тема за Копринка и дано се събереме повече,а що се отнася до това кой може да присъства,естествено,че е отворена среща за всички. :D Последно 19-20-ти ли остава?
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
              VIN написа:
              Заповядай аз те каня, те Заралии и без това са несериозни
              Аре ся тва се едно не съм го чул! Има и сериозни между нас.Радвам се,че се възбуди интерес по тази тема за Копринка и дано се събереме повече,а що се отнася до това кой може да присъства,естествено,че е отворена среща за всички. :D Последно 19-20-ти ли остава?
              Ами за тогава уговаряме дата...
              Уважавам тези,които ме уважават!
              Clube do Marea!

Коментар

standox_ написа:
                Ще гледаме да сме там.Щом ще имаме представител от форума.
                FIAT BRAVO 1.6
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

blondi_74 написа:
                  Васко, ти май съвсем ни заряза, чува се че си щял да минаваш в друг форум.... П.П. Пуснах тема за Копринка за да не спамим навсякъде
                  не не съм ви зарязал просто ви хрумва накаква идеа и хайде датата готова а аз работя на смени и не мога да присъствам на повечето срещипо принцип се дискутира и дата не само място

FIAT BRAVO 1.8GT
                  FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Колеги моля ви ако някой знае или чуе да се продава ламаринен гараж в прилично състояние и цена да вика силно че скоро ще ме изритват от този в който съм в момента,благодаря
                    Honda CBR 900 RR
                    Suzuki GSF 400 Bandit
                    1.9 TD 100

Коментар

shterbaka написа:
                      Колеги моля ви ако някой знае или чуе да се продава ламаринен гараж в прилично състояние и цена да вика силно че скоро ще ме изритват от този в който съм в момента,благодаря
                      имаш ли как да го пренесеш, ако е от Ст.Загора?

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                        blondi_74 написа:
                        не не съм ви зарязал просто ви хрумва накаква идеа и хайде датата готова а аз работя на смени и не мога да присъствам на повечето срещипо принцип се дискутира и дата не само място
                        датите са 19 и 20 ,вече ги пише във всяка тема

Коментар

blondi_74 написа:
                          shterbaka написа:
                          имаш ли как да го пренесеш, ако е от Ст.Загора?
                          Да вземам си един бус платформа от пеяцата и грабя,разчитам на вас
                          Honda CBR 900 RR
                          Suzuki GSF 400 Bandit
                          1.9 TD 100

Коментар

blondi_74 написа:
                            vaskoni_1980 написа:
                            blondi_74 написа:
                            да знам кога са датите само не разбрах кой и кога ги определи

FIAT BRAVO 1.8GT
                            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                              blondi_74 написа:
                              vaskoni_1980 написа:
                              blondi_74 написа:
                              да знам кога са датите само не разбрах кой и кога ги определи
                              Ами така решихме колективно.Вземи си отпуска.Аз съм го правил няколко пъти,когато не ми оттърва датата,а искам да присъствам.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Алоо Зарата,да не е паднал метеорит бе къде сте всички?24 часа всички мълчат това е невиждано
                                Honda CBR 900 RR
                                Suzuki GSF 400 Bandit
                                1.9 TD 100

Коментар

Working...
                                X