Уфф отказвам се, няма да чета темата, дори и да има нещо важно - пропускам го.Ако някой иска може да синтезира всичкия спам в един пост.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ако не сте ме разбрали добре да уточня:Хотела и бунгалата са на едно място, на един общ район са, на един собственик и т.н. ако ме разбирате.Има малко футболно игрище детско бих казал, има и люлки ако някои иска да се люлее Двоина стая в хотела със санитарен възел 25лв.Спалня + единично легло със санитарен възел 30лв.Видях че се мъчите да организирате нещо и реших да помогна, не искам да има недоволни още преди да сме отишли, ако ще е така да си изтрия всички постове.Забелязах недоволство от колежката и само искам да кажа че това е на язовира и е съвсем нормално да гъмжи от комари и др. буболечки, но нали за язовир се готвехте, ако не искате комари да ходим на балкан.За да няма недоволни качвате се в една кола 5 човека отиваме, гледаме и решаваме това можах да направя на този етап
Коментар
-
VIN написа:Ако не сте ме разбрали добре да уточня:Хотела и бунгалата са на едно място, на един общ район са, на един собственик и т.н. ако ме разбирате.Има малко футболно игрище детско бих казал, има и люлки ако някои иска да се люлее Двоина стая в хотела със санитарен възел 25лв.Спалня + единично легло със санитарен възел 30лв.Видях че се мъчите да организирате нещо и реших да помогна, не искам да има недоволни още преди да сме отишли, ако ще е така да си изтрия всички постове.Забелязах недоволство от колежката и само искам да кажа че това е на язовира и е съвсем нормално да гъмжи от комари и др. буболечки, но нали за язовир се готвехте, ако не искате комари да ходим на балкан.За да няма недоволни качвате се в една кола 5 човека отиваме, гледаме и решаваме това можах да направя на този етапFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:VIN написа:Ако не сте ме разбрали добре да уточня:Хотела и бунгалата са на едно място, на един общ район са, на един собственик и т.н. ако ме разбирате.Има малко футболно игрище детско бих казал, има и люлки ако някои иска да се люлее Двоина стая в хотела със санитарен възел 25лв.Спалня + единично легло със санитарен възел 30лв.Видях че се мъчите да организирате нещо и реших да помогна, не искам да има недоволни още преди да сме отишли, ако ще е така да си изтрия всички постове.Забелязах недоволство от колежката и само искам да кажа че това е на язовира и е съвсем нормално да гъмжи от комари и др. буболечки, но нали за язовир се готвехте, ако не искате комари да ходим на балкан.За да няма недоволни качвате се в една кола 5 човека отиваме, гледаме и решаваме това можах да направя на този етап
Коментар
-
blondi_74
VIN написа:Ако не сте ме разбрали добре да уточня:Хотела и бунгалата са на едно място, на един общ район са, на един собственик и т.н. ако ме разбирате.Има малко футболно игрище детско бих казал, има и люлки ако някои иска да се люлее Двоина стая в хотела със санитарен възел 25лв.Спалня + единично легло със санитарен възел 30лв.Видях че се мъчите да организирате нещо и реших да помогна, не искам да има недоволни още преди да сме отишли, ако ще е така да си изтрия всички постове.Забелязах недоволство от колежката и само искам да кажа че това е на язовира и е съвсем нормално да гъмжи от комари и др. буболечки, но нали за язовир се готвехте, ако не искате комари да ходим на балкан.За да няма недоволни качвате се в една кола 5 човека отиваме, гледаме и решаваме това можах да направя на този етап
Коментар
-
blondi_74 написа:VIN написа:Ако не сте ме разбрали добре да уточня:Хотела и бунгалата са на едно място, на един общ район са, на един собственик и т.н. ако ме разбирате.Има малко футболно игрище детско бих казал, има и люлки ако някои иска да се люлее Двоина стая в хотела със санитарен възел 25лв.Спалня + единично легло със санитарен възел 30лв.Видях че се мъчите да организирате нещо и реших да помогна, не искам да има недоволни още преди да сме отишли, ако ще е така да си изтрия всички постове.Забелязах недоволство от колежката и само искам да кажа че това е на язовира и е съвсем нормално да гъмжи от комари и др. буболечки, но нали за язовир се готвехте, ако не искате комари да ходим на балкан.За да няма недоволни качвате се в една кола 5 човека отиваме, гледаме и решаваме това можах да направя на този етап
Коментар
-
blondi_74
VIN написа:blondi_74 написа:VIN написа:Ако не сте ме разбрали добре да уточня:Хотела и бунгалата са на едно място, на един общ район са, на един собственик и т.н. ако ме разбирате.Има малко футболно игрище детско бих казал, има и люлки ако някои иска да се люлее Двоина стая в хотела със санитарен възел 25лв.Спалня + единично легло със санитарен възел 30лв.Видях че се мъчите да организирате нещо и реших да помогна, не искам да има недоволни още преди да сме отишли, ако ще е така да си изтрия всички постове.Забелязах недоволство от колежката и само искам да кажа че това е на язовира и е съвсем нормално да гъмжи от комари и др. буболечки, но нали за язовир се готвехте, ако не искате комари да ходим на балкан.За да няма недоволни качвате се в една кола 5 човека отиваме, гледаме и решаваме това можах да направя на този етап
Коментар
-
първо Добро утрокакто казва колегата VIN мястото е добро аз миналата година бях там само че ние бяхме на палатки пътя е хубав асфалтиран а по брега ня язовира си има идеален черен път преобладаващ" пясък с ръчна " аз като си видя графика ще дам отг за сега съм пасДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар