Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

V.Vencislavov написа:
    Живко,така и не намерих никакво лого за моята Мареа.... Така че в крайна сметка,ето това си избрах..... Ако може да се изреже самата форма на марката като цяло а вътре буквите със скорпиона.
    мисля че е добре ама само ако има и за мен иначе не става
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

emzo написа:
      За неразбралите - тази вечер са ни натровили сериозно с Азотен диоксид. Два или три пъти над нормите Сега пак ще го изкарат естествен природен феномен
      ВСИЧКИ УЧИЛИЩА, ДЕТСКИ ГРАДИНИ И ЯСЛИ В СТАРА ЗАГОРА ЩЕ БЪДАТ ЗАТВОРЕНИ НА 23 ДЕКЕМВРИ ПО ЗАПОВЕД НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ ЙОРДАН НИКОЛОВ. РЕШЕНИЕТО Е ВЗЕТО СЛЕД ЗАСЕДАНИЕТО НА КРИЗИСНИЯ ЩАБ ЗАРАДИ ПРЕВИШЕНО СЪДЪРЖАНИЕ НА АЗОТЕН ДИОКСИД В ТРИ ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ ЧАСА ТАЗИ ВЕЧЕР. ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО Е ДА НЕ СЕ НАПУСКАТ ЖИЛИЩНИТЕ И РАБОТНИТЕ ПОМЕЩЕНИЯ, ДА СЕ ЗАТВОРЯТ ПЛЪТНО ПРОЗОРЦИТЕ НА СТАИТЕ, ДА СЕ ИЗБЯГВА ФИЗИЧЕСКА ДЕЙНОСТ НА ОТКРИТО. ОСОБЕНО ЧУВСТВИТЕЛНИ СА ВЪЗРАСТНИТЕ, ДЕЦАТА И ХОРАТА С АСТМАТИЧНИ И БЕЛОДРОБНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ.
      Източник - http://www.tvstz.com
      Ами да те и по всички телевизионни новини го казаха и този път никой не отрича,че е от ТЕЦ2.Все пак се очакваше в този сезон да има ексцесии поради студеното време в Европа и прекаления износ на ток предимно за Турция.Да се надяваме да се понатровят по-малко хора.Който има астма да не излиза даже и на среща на ФИАТ.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

К’во става ве Заралии ? Да не се изпотъшкахте по земята ?
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

неее по цяал ден бродим с колите из града Емо кога ще сменяме термостата
          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Тук сме,колега.Още е рано да се изпонапиваме Айде наздравица
            Уважавам тези,които ме уважават!
            Clube do Marea!

Коментар

vaskoni_1980 написа:
              Аз мога само да гледам в тоя студ и да давам акъл.Днеска дадох една торба пари за нов термостат и си платих като поп за да ми го монтират.Аххх небето ..... и тая вечер ни тровят
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                vaskoni_1980 написа:
                Аз мога само да гледам в тоя студ и да давам акъл.Днеска дадох една торба пари за нов термостат и си платих като поп за да ми го монтират.Аххх небето ..... и тая вечер ни тровят
                Змейово,мерси ! Иначе не е рано за поркане.Ей ся 6 и отпрашвам нанякъде. :D
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Колеги и Аз съм вече тук,но за малко после отивам на банкетче.Ауууу днес цял ден страшен трафик в нашия шиб.н град доло под моста някъв камион награбил 3-4 коли страшна работа.А на мене 3 пъти ми се наложи да минавам оттам.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                    Колеги и Аз съм вече тук,но за малко после отивам на банкетче.Ауууу днес цял ден страшен трафик в нашия шиб.н град доло под моста някъв камион награбил 3-4 коли страшна работа.А на мене 3 пъти ми се наложи да минавам оттам.
                    ти без банкет неможеш а?

Коментар

strajaro написа:
                      popara801 написа:
                      ти без банкет неможеш а?
                      Ми като не щете да си правим коледен банкет от форума ще ходим по други банкети.Кво да правиш празници са.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                        strajaro написа:
                        popara801 написа:
                        ти без банкет неможеш а?
                        Ми като не щете да си правим коледен банкет от форума ще ходим по други банкети.Кво да правиш празници са.
                        и аз в 8 съм на банкет

Коментар

В неделя някой в СтЗ има ли ? Или всички забягвате на някъде ?
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Аз може да намина .
                            Уважавам тези,които ме уважават!
                            Clube do Marea!

Коментар

и аз , и аз!!!!!!!
                              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                              Ex.Opel Astra

Коментар

Princo написа:
                                В неделя някой в СтЗ има ли ? Или всички забягвате на някъде ?
                                Що за въпрос???Ако няма национална среща на форума,всяка неделя сме на линия демек срещите в Стара Загора са всяка неделя от 15 часа.Който може да заповяда.Дори някой да има възпрепятстван има други,които могат да присъстват.Аре весело посрещане на празниците и в неделя на линия.Поздрави. :D
                                FIAT BRAVO 1.6
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X