Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз вече пия кафе, но на работа :D
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Аз вече пия кафе, но на работа :D
      ми да идваме при тебе да пием кафе

Коментар

ще ми лепиш ли фолио или друг да си търся
        Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Ako няма вятър в Събота аз ще гледам Кристиян как ми лепи фолиото, ааа ще помагам де
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            Ako няма вятър в Събота аз ще гледам Кристиян как ми лепи фолиото, ааа ще помагам де
            къде ще лепиш фолио
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Къде може на фиат паркинга ( сервиза ) "Kristiqn and Emzo OOD" Винаги сте добре дошли

Коментар

Kristiqn84 написа:
                Къде може на фиат паркинга ( сервиза ) "Kristiqn and Emzo OOD" Винаги сте добре дошли
                Дай адрес и да идваме.Къде е тоя паркинг?
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Kristiqn84 написа:
                  къде е това място

Коментар

Това наистина ли не знаете или се правите ?

Коментар

Kristiqn84 написа:
                      Това наистина ли знаете или се правите ?
                      незнаем

Коментар

Хм това е зад блока кадето живеем с Емо не заедно тои е на 11-я аз съм на 9-я етаж че паркинга е от зад като ползваме стаичка и си имаме всичко даже и скара Вълко е идвал да пием бира и въпросната сатичка е фиат работилница

Коментар

Kristiqn84 написа:
                          Хм това е зад блока кадето живеем с Емо не заедно тои е на 11-я аз съм на 9-я етаж че паркинга е от зад като ползваме стаичка и си имаме всичко даже и скара Вълко е идвал да пием бира и въпросната сатичка е фиат работилница
                          кажи улица

Коментар

Kristiqn84 написа:
                            И е много уютна ! Ама и бирата беше хубава.Трябва да по-честичко да ремонтираме май ?
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                              Kristiqn84 написа:
                              И е много уютна ! Ама и бирата беше хубава.Трябва да по-честичко да ремонтираме май ?
                              да ви дам кромата да я ремонтирате

Коментар

Kristiqn84 написа:
                                И сме комшии,а се криете! Ни въй срам! Аре като има нещо механично,обаждайте се.Ще ви бъда в помощ.А и вие на мене надявам се.
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X