Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    emzo написа:
    Добро утро, довечера в 19,00, мераклии да разцъкаме малко федербалче ?На Загорка.
    едно волейболче може някъде или малко футбол да поритаме
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Васкович, забравихме ти физиономията на тебе.Удряй един крос от вас до паркинга на Загорка, паяка дето кара колите.19.00 да си там.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Опа здравейте бегачки врътнах две обиколки преди малко на езерото и се чуствам много добре. Да попитам дали на някой не му се намира капачка за алуминиева джанта за централния отвор разбира се ФИАТ

Коментар

A пък аз ги разбих на федербалче. Общо взето и Венци и Вълко ги мързи
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            A пък аз ги разбих на федербалче. Общо взето и Венци и Вълко ги мързи
            Не е вярно ! На Карандила ме счупи,обаче днеска направо те разбих !
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ако искате мога да ви дам някой урок по бадминтон само трябва да си намеря ръкетата И нищо не казвате по въпроса с капачката давайте предложения че ми е трън

Коментар

Събота или Неделя, намери си хилка, перце, удобни дрехи и маратонки (че и такива оправдания имаше) За капачката нямам идея
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Събота съм на работа но за неделя мога да ви дам няколко урока Ама да се качим на Аязмото на мрежичка

Коментар

два дена не съм влизала в сайта и не мога да сваря да чета не знам васкони кога съм го отминала по патриарха , обикновено карам в лентата, в която има място и не знам от коя страна се е паднал , вчера така настигнах попаров, но хубава среща се заформи :D и още веднъж да е честитя книжката на принко, добре изглежда на нея надявам се да я използва правилно за неделя ако ще ходим някъде да вземам ли хилката?

Коментар

Знам идеалното място - широко, 1метър под земното равнище.Загрявайте.п.с. аз съм сам от мойта страна, не искам да ми се пречкате Предлагам да Ви разбия към 15,00 и към 17,00 да почерпите майстора
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

В неделя мога и да дойда,обаче нека играем по двойки да видим кой-кого ще разбие ....
                        Уважавам тези,които ме уважават!
                        Clube do Marea!

Коментар

Момчето от Тополовград продава двигател на 1.6/браво/ за 100 лв.Ако има някои интерес да каже,може утре да ходя до там.
                          Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

колеги това е автофорум не за бягане и федербал

Коментар

BUMAR написа:
                              Момчето от Тополовград продава двигател на 1.6/браво/ за 100 лв.Ако има някои интерес да каже,може утре да ходя до там.
                              Аз го искам,ако е в добро състояние.Колега,на тебе разчитам да го видиш и ако ти хареса да отидем двамата да го вземем.Трябват ми някои части от него,но ще го взема целия!
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

само аз и попаров ли ще ходим на калояново

Коментар

Working...
                                X