Стягайте се и си избирайте една сряда ... без пазарлъци
И това ще стане,но няма да е през този месец,че много станаха разходите и нанагорно идва.
Ако ще ходите на гости на Ичкина,да взема да дойда и аз.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
И това ще стане,но няма да е през този месец,че много станаха разходите и нанагорно идва.
Всъщност ставаше въпрос да ходим на дискотека в Студентски град.Покане ни сме на клуб.Ще го решим в последствие кога ще е,но тебе надали ще те пуснат вашите.Все пак ако решиш ще дойдеш много ясно.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Всъщност ставаше въпрос да ходим на дискотека в Студентски град.Покане ни сме на клуб.Ще го решим в последствие кога ще е,но тебе надали ще те пуснат вашите.Все пак ако решиш ще дойдеш много ясно.
И мама на времето така ми викаше, ама сутрин си ме чакаше с кафето на масата :DКато решите - обадете се - ще го организираме И да не е сряда ... па нема проблеми ... пиене и музика винаги има ... след 3тото уиски вече и булки не гледам, така че - проблеми нема :D
Аааа - нема се разбЕрем така. Имате обещано и посещещие и във Варна. Мислете му! Абе аз много исках да се запозная с Принко. Него що не го взехте на Долна баня?
Аааа - нема се разбЕрем така. Имате обещано и посещещие и във Варна. Мислете му! Абе аз много исках да се запозная с Принко. Него що не го взехте на Долна баня?
не го пуснаха с нас
Аз пък няма да те запозная с Тишоу да видиш дали е хубаво.
не го пуснаха с нас
Аз пък няма да те запозная с Тишоу да видиш дали е хубаво.
Абе вие не работите ли бе ... ай лягайте да спите ... за първи път ви влизам в темата, ама сте опасни верно ... не са ме залъгали ди ги еВеш ...
Ми как ти сега ли разбра за нас? Ще работим ама върху себе си.Когато се научат да плащат тогава ще работим.Аре вече лягам,че ми се приспа вече.Лека нощ до скоро!
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар