popara801 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
Princo написа:popara801 написа:Ichkin написа:Стягайте се и си избирайте една сряда ... без пазарлъциFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Princo написа:popara801 написа:Ichkin написа:Стягайте се и си избирайте една сряда ... без пазарлъци
Коментар
-
И мама на времето така ми викаше, ама сутрин си ме чакаше с кафето на масата :DКато решите - обадете се - ще го организираме И да не е сряда ... па нема проблеми ... пиене и музика винаги има ... след 3тото уиски вече и булки не гледам, така че - проблеми нема :DFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
///// написа:strajaro написа:///// написа:Аааа - нема се разбЕрем така. Имате обещано и посещещие и във Варна. Мислете му! Абе аз много исках да се запозная с Принко. Него що не го взехте на Долна баня?
Коментар
-
///// написа:Аааа - нема се разбЕрем така. Имате обещано и посещещие и във Варна. Мислете му! Абе аз много исках да се запозная с Принко. Него що не го взехте?FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Ichkin написа:Абе вие не работите ли бе ... ай лягайте да спите ... за първи път ви влизам в темата, ама сте опасни верно ... не са ме залъгали ди ги еВеш ...FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар