Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

popara801 написа:
    Ichkin написа:
    Стягайте се и си избирайте една сряда ... без пазарлъци
    И това ще стане,но няма да е през този месец,че много станаха разходите и нанагорно идва.
    Ако ще ходите на гости на Ичкина,да взема да дойда и аз.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
      popara801 написа:
      Ichkin написа:
      И това ще стане,но няма да е през този месец,че много станаха разходите и нанагорно идва.
      Всъщност ставаше въпрос да ходим на дискотека в Студентски град.Покане ни сме на клуб.Ще го решим в последствие кога ще е,но тебе надали ще те пуснат вашите.Все пак ако решиш ще дойдеш много ясно.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
        Princo написа:
        popara801 написа:
        Ichkin написа:
        Всъщност ставаше въпрос да ходим на дискотека в Студентски град.Покане ни сме на клуб.Ще го решим в последствие кога ще е,но тебе надали ще те пуснат вашите.Все пак ако решиш ще дойдеш много ясно.
        момчето е пълнолетно

Коментар

И мама на времето така ми викаше, ама сутрин си ме чакаше с кафето на масата :DКато решите - обадете се - ще го организираме И да не е сряда ... па нема проблеми ... пиене и музика винаги има ... след 3тото уиски вече и булки не гледам, така че - проблеми нема :D
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

ще дойдем да ви видим

Коментар

Аааа - нема се разбЕрем така. Имате обещано и посещещие и във Варна. Мислете му! Абе аз много исках да се запозная с Принко. Него що не го взехте?

Коментар

///// написа:
                Аааа - нема се разбЕрем така. Имате обещано и посещещие и във Варна. Мислете му! Абе аз много исках да се запозная с Принко. Него що не го взехте на Долна баня?
                не го пуснаха с нас

Коментар

strajaro написа:
                  ///// написа:
                  Аааа - нема се разбЕрем така. Имате обещано и посещещие и във Варна. Мислете му! Абе аз много исках да се запозная с Принко. Него що не го взехте на Долна баня?
                  не го пуснаха с нас
                  Аз пък няма да те запозная с Тишоу да видиш дали е хубаво.

Коментар

попаров много известни станах ме навсякаде ни искат

Коментар

///// написа:
                      strajaro написа:
                      ///// написа:
                      не го пуснаха с нас
                      Аз пък няма да те запозная с Тишоу да видиш дали е хубаво.
                      че аз го познавам на феста се запознах ме

Коментар

///// написа:
                        Аааа - нема се разбЕрем така. Имате обещано и посещещие и във Варна. Мислете му! Абе аз много исках да се запозная с Принко. Него що не го взехте?
                        Ами той днес беше с Емзо на срещата,даже и снимки прави,ама са си тръгнали докато те чаках на разклона.Нищо другия път.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

снимка с poparo801 strajaro 5 лева

Коментар

Абе вие не работите ли бе ... ай лягайте да спите ... за първи път ви влизам в темата, ама сте опасни верно ... не са ме залъгали ди ги еВеш ...
                            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                              Абе вие не работите ли бе ... ай лягайте да спите ... за първи път ви влизам в темата, ама сте опасни верно ... не са ме залъгали ди ги еВеш ...
                              спим на работа щото деня върви по бързо

Коментар

Ichkin написа:
                                Ми как ти сега ли разбра за нас? Ще работим ама върху себе си.Когато се научат да плащат тогава ще работим.Аре вече лягам,че ми се приспа вече.Лека нощ до скоро!
                                FIAT BRAVO 1.6
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X