Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Никъде, болен съм.Усетих вчера още на сбирката,а тъпите колдрекси, терафлута и сие, не помагат.Утре при чичо джи пи на аперетивка
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

vaskoni_1980 написа:
      те го дават цяла седмица дъждове бе къде ще ходите
      защо "къде ще ходите" ти не си ли част от бандата ...ще ходим като изсъхне

Коментар

emzo написа:
        Никъде, болен съм.Усетих вчера още на сбирката,а тъпите колдрекси, терафлута и сие, не помагат.Утре при чичо джи пи на аперетивка
        пак болничен

Коментар

първо за каква банда говорим после ами не мога да се търкалям в калта за да пиа една студена бира и да си дойда в кал до ушите предпочитам или хижа или нещо друго
          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Аз пък предпочитам да съм вкъщи и да спамя в форума.Ко да са мокря и калям ? Кат е слънчево и сухо тогава.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
              Аз пък предпочитам да съм вкъщи и да спамя в форума.Ко да са мокря и калям ? Кат е слънчево и сухо тогава.
              тебе та знаем че леко спамиш

Коментар

strajaro написа:
                Princo написа:
                тебе та знаем че леко спамиш
                E аз лекинкооооооо спамя само ве.Ай да не цапаме темата ся.
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

тя си е цапана

Коментар

Ай насерасион се получи.СТИГА ВЕ!!!Не моа да сваря да чета.Ако станем 50 човека както се очертава и всеки пише така ще заформим 1000 страници за 3 месеца.Кога ще има среща освен утре сутринта в 10 на кафе???
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

колеги обърнахте го на спам тема

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

popara801 написа:
                        Ай насерасион се получи.СТИГА ВЕ!!!Не моа да сваря да чета.Ако станем 50 човека както се очертава и всеки пише така ще заформим 1000 страници за 3 месеца.Кога ще има среща освен утре сутринта в 10 на кафе???
                        утре в 10 мога и аз

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

popara801 написа:
                          50 човека едва ли ще станем някога а колкото до кафе сутринта ще разбера

Коментар

Раздуйте малко за туй кафе ? Къде,кога ?

Коментар

Princo написа:
                              У вас.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                                Princo написа:
                                У вас.
                                то хубаво у тях ама за вечерта

Коментар

Working...
                                X