emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа
Collapse
Заключена тема
X
X
-
strajaro написа:emzo написа:Като гледах снимките и се сетих, че имам стикер, а още не съм го сложилAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Колеги имам идея за днес и реших да ви я споделя..... Ако все пак някои от вас имат желание,може да вземем ядене и пиене и да идем някъде извън Стара Загора Казвам ви го сега,тъй като все още е по-рано и да имаме време да решим нещо. Който има идея за място да предлага.....Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
emzo написа:Христос Воскресе колеги и колежки, аз се разходих малко до Мъглиж (манастира) и после черквата на Шипка.Дето се вика, изпробвах летните гуми :PPrinco, по някое време ще идем ли да чипнем колегата Мр. Никой ?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
V.Vencislavov написа:Колеги имам идея за днес и реших да ви я споделя..... Ако все пак някои от вас имат желание,може да вземем ядене и пиене и да идем някъде извън Стара Загора Казвам ви го сега,тъй като все още е по-рано и да имаме време да решим нещо. Който има идея за място да предлага.....
Коментар
-
blondi_74
strajaro написа:да се преброим колко човека ще има на срещата и една блондинка :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар