Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Случка, днес към 18:00ч. засякох колегата Васкони до нас , спускаше се от езерото на долу и зави към кучешката та от сресшта до мен седи и чака някой да я пусне мацката с розовото Бравао и аз го виждам че пуска мигач и завива и минава на една рака разтояние от мен и му бибиткам яката 4-5 пъти някаде а тои се оглежда и фокусира розовата мацка и си мисли че тя му бибитка Мен не ме отрази

Коментар

Нормално за него
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Една русичка кака нали ?
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Да да да много руса и симпатична

Коментар

Kristiqn84 написа:
            Случка, днес към 18:00ч. засякох колегата Васкони до нас , спускаше се от езерото на долу и зави към кучешката та от сресшта до мен седи и чака някой да я пусне мацката с розовото Бравао и аз го виждам че пуска мигач и завива и минава на една рака разтояние от мен и му бибиткам яката 4-5 пъти някаде а тои се оглежда и фокусира розовата мацка и си мисли че тя му бибитка Мен не ме отрази
            Е той се е надръвил и затова не те е видял.Шпека го е подпирал под брадата. Инъче как сте ве???Готвите ли се за Великден???Козунаци,яйца,агънца тва онова?
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Борка,стига чете само ами ела на среща вече.
              FIAT BRAVO 1.6
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Яйца - даКозунаци - по принцип не обичамКурабии - малкоЯгнешко - охааааа, основно него и яйца
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

А така Емо и аз сум повече по Аганцето И да покажа днеска какво сътворих
                  Прикачени файлове

Коментар

Колега,много хубаво и сполучливо е станало това елементче..... Така или иначе,по-нататък ще те помоля и на мен да направиш някои неща от това карбоново фолио
                    Уважавам тези,които ме уважават!
                    Clube do Marea!

Коментар

Брейййййй, добре става с това фолио.

Коментар

Когато кажеш колега , имам доста налично така че нямаш грижи

Коментар

При желание качвам още снимки на неща който съм правил

Коментар

Kristiqn84 написа:
                            При желание качвам още снимки на неща който съм правил
                            Абе колега,я ми кажи за външни елементи няма ли да се разлепи от водоструйките?
                            FIAT BRAVO 1.6
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Колега дават му издражливост до 100 Градуса и 4 години устойчевост на на външни атмосферни условия , много трудно се драска ,така че гарантирам че няма да мръдне

Коментар

Kristiqn84 написа:
                                Колега дават му издражливост до 100 Градуса и 4 години устойчевост на на външни атмосферни условия , много трудно се драска ,така че гарантирам че няма да мръдне
                                Мерси за инфото тук и като се видим на живо ще уточним цената на изработка на няколко детайла,които съм си намислил. :D
                                FIAT BRAVO 1.6
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X