Криза, кризааааа.Я ми обяснете нещо:Сега като махна железните джанти и сложа лети, други болтове ли ще ми трябват ?А ако искам да сложа 4х100 , какви болтове се слагат ?п.с. Пеца измий джантите да ги снимам, че напират
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Стара Загора-Техномаркет Европа, 19.00 часа
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Emzo, модераторът в теб май още не е умрял! Абе, не ви ли прави впечатление, тука има една колежка Irka_fihi ли е ква е, не я знам, ама много нагло тва парче!Пише по сички теми, и то само простотии, даже и в тая тема е писала, нито е от Стара Загора, нито нищо, нема ли кой да му направи забележка на тва момиче???"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Emzo, модераторът в теб май още не е умрял! Абе, не ви ли прави впечатление, тука има една колежка Irka_fihi ли е ква е, не я знам, ама много нагло тва парче!Пише по сички теми, и то само простотии, даже и в тая тема е писала, нито е от Стара Загора, нито нищо, нема ли кой да му направи забележка на тва момиче???Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
emzo написа:Криза, кризааааа.Я ми обяснете нещо:Сега като махна железните джанти и сложа лети, други болтове ли ще ми трябват ?А ако искам да сложа 4х100 , какви болтове се слагат ?п.с. Пеца измий джантите да ги снимам, че напиратА ку*ката иска да я опънеш, Ти гониш! Внимавай нещо да не хванеш!
Коментар
-
Колегите,имам си вече джантички!!!Някои вече ги видяха как стоят,други по-нататък до ден,два.Стана тъмно,а не ми се правят снимки с моя ши.ан телефон.Добре стоят.Мерси на Тянката за вниманието.Купих си по-дълги болтчета,че моите малко хващат.За утре пишете с кой какво?FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар