Zik написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коледна среща за колегите Заралии,а защо не и с гости?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Zik написа:ХаХ... Само двамата ли ще празнувате.... няма ли да има други колеги пакмо се наканих да идвам.... и как наистина седи въпроса със спането и мястото изобщо?FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
DragonHeart написа:Банкет а, без мен май доста съм изтървал докато ме няма,пишете и мен но без преспиване а в неделя ще имали среща?FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:DragonHeart написа:Банкет а, без мен май доста съм изтървал докато ме няма,пишете и мен но без преспиване а в неделя ще имали среща?
Коментар
-
strajaro написа:popara801 написа:DragonHeart написа:Банкет а, без мен май доста съм изтървал докато ме няма,пишете и мен но без преспиване а в неделя ще имали среща?FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:strajaro написа:popara801 написа:DragonHeart написа:Банкет а, без мен май доста съм изтървал докато ме няма,пишете и мен но без преспиване а в неделя ще имали среща?
Коментар
-
Аха значи остават датите които предварително говорихме.Ясно поне за мене де.И последно ако някой не е разбрал:18-19-20-ти коледна среща с напиване с преспиване на хижата в с.Дълбоки.Всички съфорумци и извънфорумци с афинитет към италианските возила да се чувстват длъжни да присъстват. :D :D :D Нощувки от 6-8лв.Може и без преспиване. :D :DFIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
strajaro написа:DragonHeart написа:абе това не са ли три дни ,а сега разбрах да има време да изтрезнеемFIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар