Раздуйте къде ? Дали ще е за една вечер или с преспиване ? Тогава може някой да се навие.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Е айде кажете де.Кво го пазите в тайна.Казвайте го и ако има желаещи прейте списък и готово.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
ако е вграда и и мен ме бройте естествено зависи кога стига да не сме на раб
Естествено,че е в града.На Казански е.По-точно на Торнадо-то.Има добри цени и е добро за такива мероприятия.И така ще се съберем ли на коледно банкетче около10-ти декември?Ще си направим списък,но първо да го обсъдим на някоя среща. :D
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
ако е вграда и и мен ме бройте естествено зависи кога стига да не сме на раб
Естествено,че е в града.На Казански е.По-точно на Торнадо-то.Има добри цени и е добро за такива мероприятия.И така ще се съберем ли на коледно банкетче около10-ти декември?Ще си направим списък,но първо да го обсъдим на някоя среща. :D
Коментар