Ми като гледам,май ще имаме повод да отидеме на банкетче в Бургас за сведение тяхната тема.Ако има желаещи за такова начинание да пишат тук. :D :D
те са убиха да пишат незнам къде ще ги настаняваме
Ми май май бая желаещи гледам кво да ги правим,а?Все ще се накани някой от всичките майстори.Ние сме по силовите операции,нали?Те сменили 2 дюзи и най-добрите.Mechanic power engine grup.Me and you. :D
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Ми като гледам,май ще имаме повод да отидеме на банкетче в Бургас за сведение тяхната тема.Ако има желаещи за такова начинание да пишат тук. :D :D
те са убиха да пишат незнам къде ще ги настаняваме
Ми май май бая желаещи гледам кво да ги правим,а?Все ще се накани някой от всичките майстори.Ние сме по силовите операции,нали?Те сменили 2 дюзи и най-добрите.Mechanic power engine grup.Me and you. :D
ми кво правим тогава?Май ще си останем с каненето.И накрая пак само 5 човека от Стара Загора.Явно това е присъщо на нашия народ от към приказки да сме номер1,а на практика нищо.Всеки си заслужава явно съдбичката.Поздрави на всички и нищо лично.Просто констатация.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Аз помня едно Генерала там. Същото ли е или някое друго. Дай малко по-добър ориентир. Аз тези дни 26-29.12 ще съм в района така , че ако имате някаква идея за по-различно събиране от обичайното ще гледам да се видим. Не че иначе пак няма да дойда на Техномаркет в неделята.
Коментар