Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща за Бургас,Ст.Загора,,Сливен и Ямбол 22.11.2009

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    vaskoni_1980 написа:
    Изкам да се извиня на митака че днес го наказах не беше нарочно извинявай митак другия път ще намаля
    Aри е Нафта пауър Поне и двамата сте със съединители за смяна
    Питай митака нафта пауър как се справи на драгче
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Princo написа:
      Нещо беше леко пийнала ми се струваше
      Е ти пък.Жената туристка бе мен.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

krasio_79bs написа:
        И се разсърди че и замириса на гуми
        Ами замириса, не е като да не миришеше
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

popara801 написа:
          Princo написа:
          Нещо беше леко пийнала ми се струваше
          Е ти пък.Жената туристка бе мен.
          Туристка,туристка,найш ли как лъхаше на спирт от нея.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

благодаря на колегите за прекрасните снимки и чудната срещичка дето си направихме недошлите да съжаляват това което се изтърве по тези срещи не се връща да знаете никога не може да се върне една загубена ФИАТ среща
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

ам карай ште и мине а захижите нямате проблем само казвате две седмици по рано и се качвам до горе да рагледам или аз пак мога се кача ма от сега и до след нова година има много време

Коментар

и изкам пак да благодаря на колегите които пресъстваха дано и те да са доволни колкото аз

Коментар

още сърцето ми бие учестено срещата беше не прекрасна не изумителна а върховна дано скоро се съберем пак ........
                  Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

gelew написа:
                    още сърцето ми бие учестено срещата беше не прекрасна не изумителна а върховна дано скоро се съберем пак ........
                    Ми то Балканско рали ли не беше, драг ли не беше...как няма да ти бие учестено сърцето

Коментар

Ся само ме дразните...

Коментар

Снимките от Princo - темпорален линк, докато Наско ги качи в Галерията:СНИМКИ
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Еха, добре сте си изкарали, хубави снимки. А мен днес май ме снимаха само от една бяла Астра... околовръстното в Меден рудник покрай блатото.
                          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Темата не е вече съобщение колеги.

Коментар

spark написа:
                              Еха, добре сте си изкарали, хубави снимки. А мен днес май ме снимаха само от една бяла Астра... околовръстното в Меден рудник покрай блатото.
                              защо ми е познато, само че мене ме снимаха преди пода със мнякъде 170 -180, миналата седмицаабе някой не направи ли клипче докато бяхме в колона към карандила?
                              punto gt3 98'

Коментар

беше супер обаче тези компромати

Коментар

Working...
                                X