Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща за Бургас,Ст.Загора,,Сливен и Ямбол 22.11.2009

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

[quote="V.Vencislavov"]Имам чувството и като гледам така визуално,че този списък постоянно се променя. Той май е като счупен телефон,от човек на човек и се губи някъде из трасето Ами колеги,дайте да направим един краен списък.....[/quoteКакъвто и списък да направим той ще се промени.Така че смело напред и към Сливен.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

popara801 написа:
      la squadra azzurra написа:
      popara801 написа:
      Споко, бре! Под секрет само - Киата почти я напълнихме, ама колегите да си кажат
      Ами ако искаш да ти сменим емблемата на колата само кажи....
      Стикер ще си лепна специално за събитието
      ОК,ОК ти не си виновен.Виновните са тия,които ще возиш.Толкова ли нямате по 15 лв.за гориво?Вие си знаете.Важно е присъствието все пак. :D
      Не, не, никой не е виновен за нищо. Просто така се разбрахме от самото начало, да дойдем с минивана! Пък и като си разделим горивото, ще остане лев за
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
      Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Italian написа:
        колеги един приятел има ланчиа (хубавка е НРЕ) и ме попита дали може да присаства ?
        е как няма да идва

Коментар

strajaro написа:
          Italian написа:
          колеги един приятел има ланчиа (хубавка е НРЕ) и ме попита дали може да присаства ?
          е как няма да идва
          Ами нали е италианка?Ние също ги харесваме,но нямаме толкова кинти за тях.Все пак са по-висок клас.Ама тва не сте го чули.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

[quote="popara801"]
            strajaro написа:
            Italian написа:
            е как няма да идва
            Ами нали е италианка?Ние също ги харесваме,но нямаме толкова кинти за тях.Все пак са по-висок клас.Ама тва не сте го чули. [/quo добре ще му кажа ама колега не сам сагласен че са по убави от наще возила щот сичко трагва от ФИАТ
            Fiat Tipo 1.6

Коментар

[quote="Italian"]
              popara801 написа:
              strajaro написа:
              Italian написа:
              е как няма да идва
              Ами нали е италианка?Ние също ги харесваме,но нямаме толкова кинти за тях.Все пак са по-висок клас.Ама тва не сте го чули. [/quo добре ще му кажа ама колега не сам сагласен че са по убави от наще возила щот сичко трагва от ФИАТ
              така е

Коментар

[quote="strajaro"]
                Italian написа:
                popara801 написа:
                strajaro написа:
                Italian написа:
                е как няма да идва
                така е
                Да бе да ФИАТ завинаги все пак е шапката на всички останали. :D
                FIAT BRAVO 1.6
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

а е пичове извинявам се че ще отклоня малко темата ама как да си сложа снимка ? не знам как бе Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_43
                  Fiat Tipo 1.6

Коментар

Italian написа:
                    а е пичове извинявам се че ще отклоня малко темата ама как да си сложа снимка ? не знам как бе Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_43
                    аз нз точно от профила беше нещо ама

Коментар

strajaro написа:
                      Italian написа:
                      аз нз точно от профила беше нещо ама
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

да точно така аватара? как да си сложа?
                        Fiat Tipo 1.6

Коментар

Italian написа:
                          В профил влизаш, оттам най-долу/почти/ пише, качи аватар от своя компютър във форума, или нещо подобно. Натискаш брауз бутон, и почваш да си ровиш в твоя компютър за снимката. Трябва май да отговаря на опр. параметри. И това е, май
                          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Italian написа:
                            В профил влизаш, оттам най-долу/почти/ пише, качи аватар от своя компютър във форума, или нещо подобно. Натискаш брауз бутон, и почваш да си ровиш в твоя компютър за снимката. Трябва май да отговаря на опр. параметри. И това е, май
                            Значи снимката ти трябва да е не по-голяма от 24кб.Ама то си го пише там.Успех.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

а е колеги мерси мн ама да му........ как да си направя ЦАКАНОТО 24 кб някой може ли да помогне?
                              Fiat Tipo 1.6

Коментар

Italian написа:
                                а е колеги мерси мн ама да му........ как да си направя ЦАКАНОТО 24 кб някой може ли да помогне?
                                Цъкаш върху снимката с десния бутон на мишока, и където пише EDIT натискаш, после image в горната лента и оттам stretch/skew и намаляш границите
                                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Working...
                                X