[quote="V.Vencislavov"]Имам чувството и като гледам така визуално,че този списък постоянно се променя. Той май е като счупен телефон,от човек на човек и се губи някъде из трасето Ами колеги,дайте да направим един краен списък.....[/quoteКакъвто и списък да направим той ще се промени.Така че смело напред и към Сливен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща за Бургас,Ст.Загора,,Сливен и Ямбол 22.11.2009
Collapse
Заключена тема
X
X
-
popara801 написа:la squadra azzurra написа:popara801 написа:la squadra azzurra написа:Споко, бре! Под секрет само - Киата почти я напълнихме, ама колегите да си кажатAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
strajaro написа:Italian написа:колеги един приятел има ланчиа (хубавка е НРЕ) и ме попита дали може да присаства ?FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
[quote="popara801"]strajaro написа:Italian написа:колеги един приятел има ланчиа (хубавка е НРЕ) и ме попита дали може да присаства ?Fiat Tipo 1.6
Коментар
-
[quote="Italian"]popara801 написа:strajaro написа:Italian написа:колеги един приятел има ланчиа (хубавка е НРЕ) и ме попита дали може да присаства ?
Коментар
-
[quote="strajaro"]Italian написа:popara801 написа:strajaro написа:Italian написа:колеги един приятел има ланчиа (хубавка е НРЕ) и ме попита дали може да присаства ?FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
strajaro написа:Italian написа:а е пичове извинявам се че ще отклоня малко темата ама как да си сложа снимка ? не знам как бе Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_43Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Italian написа:да точно така аватара? как да си сложа?Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Italian написа:да точно така аватара? как да си сложа?FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Italian написа:а е колеги мерси мн ама да му........ как да си направя ЦАКАНОТО 24 кб някой може ли да помогне?Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар