Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща за Бургас,Ст.Загора,,Сливен и Ямбол 22.11.2009

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

V.Vencislavov написа:
    10:00 ч. на "Billa" мисля че ще е най удачно за да може да имаме повече време за ползване. А и все пак има хора които пътуват и ако се дойде по-навреме, ще имаме повече възможност и пълноценно използване на времето което ще посветим на срещата. Това е лично мое мнение! Специално за точен час,нека мнозинството да определи. Мисля,че така ще е най удачно.
    да 10 е добре

Коментар

Супер идея последно 22.11.2009 в 10 на Била ?
      Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Ми май да ПП За колегите от Бургас - можем да отидем с моя ван и да не правим излишни разходи за гориво. Само предложение! Ако искате да си ходите с Фиатите, ОК, ако не, при мен има място за 7 човека
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
        Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
        Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
          Ми май да ПП За колегите от Бургас - можем да отидем с моя ван и да не правим излишни разходи за гориво. Само предложение! Ако искате да си ходите с Фиатите, ОК, ако не, при мен има място за 7 човека
          Предложението ти е много добро с оглед на недостига на парични средства.Предлагам тази неделя като се съберем да решим кой с кого да пътува.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Добре сте дошли.Аз ще видя какво мога да направя за информиране и организиране на ямболската група

Коментар

На паркинга на "Била" ще е събирането, а някаква идея къде ще отседнем после за час-два! Не познавам града и нямам никаква представа за нещо подходящо...
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
              Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Ето и карта къде се намира Била-http://maps.google.com/maps/ms?ie=UT...6139f14a1ee25d
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Темата тръгна нещо надолу по страницата. Гледам времето го дават около 10 градуса и без валежи на 22.11.
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

Уважавам тези,които ме уважават!
                    Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
                      Е с тея наздравици ще трябва да внимаваме ,че после пак ще се пътува.
                      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                      Ex.Opel Astra

Коментар

Само ме насилвате и мен!

Коментар

///// написа:
                          Само ме насилвате и мен!
                          Е тва си е направо покана,а ако дойдеш да няма да те връщаме я. Но пък ще се радваме да има хора и от други градове. :D
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

z_sutrov написа:
                            Аз съм за Билата за 11. Защото 12 ми се струва късно. И може да включим и тея от Казанлък ако искат. Заралийската група да ги оговарят ,че май се познават повече.
                            Мдааааа една разходка до Сливен не е излишна.Тъкмо има една Зета за оглед там.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

///// написа:
                              Само ме насилвате и мен!
                              Тъкмо ще стане време да начешеш Пирелитата ма Живка.Чест и удоволствие ще е за нас ако присъстваш.ПП.Благодарности на модераторите за "преобразуването" на темата в съобщение и преместването и в началото на страницата.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

аз сам навит хем 6те видя приателите от ямбол после. значи аз сам с моита кола
                                Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят. Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос. Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Коментар

Working...
                                X