Привет колеги,отдавна дискутираме въпроса за една обща среща.Днес на Бургаската среща обсъдихме няколко варианта за среща.Единия беше да си гостуваме взаимно(Бургас-Стара Загора или Стара Загора -Бургас).Решихме че ще е по добър варианта да се срещнем по средата,а именно в Сливен.По този начин ще се включат и Сливен и Ямбол и ще се срещнем колеги и от четирите града.Все още не сме уточнили точното място за срещата,но имаме предложение да е примерно на ’’Била" Сливен и от там ако е добро времето да се качим и на Карандила.Очакваме предложения и мнения.Датата е 22.11.2009 (неделя)Уточнено е:Кога? - 22.11.2009 - неделя - 10:00Къде? - Билла Сливен (център)Кой? - Всеки, който иска и може да присъства
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща за Бургас,Ст.Загора,,Сливен и Ямбол 22.11.2009
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз съм за!!! Такмо една разходка ще си направим.Fiat Bravo 1.9 TD 100 FOREVER вече го няма ;(;(;(
п. п. продава се на части 0894719091 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=512287#512287
Ланча Либра 2.4 JTD - истината от която боли
-
strajaro написа:la squadra azzurra написа:Сливен - ОК! Сега колегите от Сливен да кажат къде е подходящо! Иначе съм ЗА!ПП Ама и в Стара Загора ми се ходи ПП2 Идея за среща Варна-Бургас - на ОбзорAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
krasio_79bs написа:Предлагам срещата да се организира в по ранен час за да имаме повече време за разходка до Карандила. В колко часа ви се струва удачно да бъде срещата(10:00 или 11:00 или 12:00 часа)Очакваме мнения.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Предлагам разходката до Карандила да е концерт по желание Не може на всяка среща да ходим до върха и да се съобразяваме с това! Пък и в крайна сметка ще го направим само веднъж, т.е. на първата! Ако тази среща ще е традиция и ще се провежда на месец-два веднъж, по-добре да изкоментираме тук само датата, часа и мястото на срещата!Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Предлагам разходката до Карандила да е концерт по желание Не може на всяка среща да ходим до върха и да се съобразяваме с това! Пък и в крайна сметка ще го направим само веднъж, т.е. на първата! Ако тази среща ще е традиция и ще се провежда на месец-два веднъж, по-добре да изкоментираме тук само датата, часа и мястото на срещата!
Коментар
-
10:00 ч. на "Billa" мисля че ще е най добре, за да може да имаме повече време за ползване. А и все пак има хора които пътуват и ако се дойде по-навреме, ще имаме повече възможност и пълноценно използване на времето което ще посветим на срещата. Това е лично мое мнение! Специално за точен час,нека мнозинството да определи. Мисля,че така ще е най удачно.Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар