Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща за Бургас,Ст.Загора,,Сливен и Ямбол 22.11.2009

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Среща за Бургас,Ст.Загора,,Сливен и Ямбол 22.11.2009

Привет колеги,отдавна дискутираме въпроса за една обща среща.Днес на Бургаската среща обсъдихме няколко варианта за среща.Единия беше да си гостуваме взаимно(Бургас-Стара Загора или Стара Загора -Бургас).Решихме че ще е по добър варианта да се срещнем по средата,а именно в Сливен.По този начин ще се включат и Сливен и Ямбол и ще се срещнем колеги и от четирите града.Все още не сме уточнили точното място за срещата,но имаме предложение да е примерно на ’’Била" Сливен и от там ако е добро времето да се качим и на Карандила.Очакваме предложения и мнения.Датата е 22.11.2009 (неделя)Уточнено е:Кога? - 22.11.2009 - неделя - 10:00Къде? - Билла Сливен (център)Кой? - Всеки, който иска и може да присъства
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Аз съм за!!! Такмо една разходка ще си направим.
    Fiat Bravo 1.9 TD 100 FOREVER вече го няма ;(;(;(
    п. п. продава се на части 0894719091 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=512287#512287
    Ланча Либра 2.4 JTD - истината от която боли

Коментар

и аз съм там

Коментар

Супер тъкмо да видим как гори извън градско типоната :P
        '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
        '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Сливен - ОК! Сега колегите от Сливен да кажат къде е подходящо! Иначе съм ЗА!ПП Ама и в Стара Загора ми се ходи ПП2 Идея за среща Варна-Бургас - на Обзор
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

la squadra azzurra написа:
            Сливен - ОК! Сега колегите от Сливен да кажат къде е подходящо! Иначе съм ЗА!ПП Ама и в Стара Загора ми се ходи ПП2 Идея за среща Варна-Бургас - на Обзор
            ами ела в стара загора

Коментар

strajaro написа:
              ами ела в стара загора
              Е, много пъти съм идвал, минавал, напивал и тн. Идеята е това посещение да бъде част от едно различно увлечение - Фиат срещите
              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Здравейте колеги. Сега виждам темата и идеята ми допада,тъй като внася и разнообразие с някаква цел. Хубаво ще е ,ако през определен период се правят такива срещи.
                Уважавам тези,които ме уважават!
                Clube do Marea!

Коментар

Предлагам срещата да се организира в по ранен час за да имаме повече време за разходка до Карандила. В колко часа ви се струва удачно да бъде срещата(10:00 или 11:00 или 12:00 часа)Очакваме мнения.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                    Предлагам срещата да се организира в по ранен час за да имаме повече време за разходка до Карандила. В колко часа ви се струва удачно да бъде срещата(10:00 или 11:00 или 12:00 часа)Очакваме мнения.
                    Аз предлагам 11:00 часа в Сливен,а мястото Те да го уточнят.И да дойдете на рояци.Инъче съм 100 процента ЗА тази среща и ще бъда там. :D
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Предлагам разходката до Карандила да е концерт по желание Не може на всяка среща да ходим до върха и да се съобразяваме с това! Пък и в крайна сметка ще го направим само веднъж, т.е. на първата! Ако тази среща ще е традиция и ще се провежда на месец-два веднъж, по-добре да изкоментираме тук само датата, часа и мястото на срещата!
                      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Предлагам разходката до Карандила да е концерт по желание Не може на всяка среща да ходим до върха и да се съобразяваме с това! Пък и в крайна сметка ще го направим само веднъж, т.е. на първата! Ако тази среща ще е традиция и ще се провежда на месец-два веднъж, по-добре да изкоментираме тук само датата, часа и мястото на срещата!
                        Всичко е все още идея.Това за Карандила е при желание и добро време.А по ранен час предлагам за да се пътува по светло и в двете посоки и за да имаме повече време да се видим.Всичко е все още на идейно ниво и търпи промяна,има достатъчно време за да се реши каква ще бъде програмата за деня на срещата.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Съгласен! Дайте да видим къде и в колко, другото после
                          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Аз съм за Билата за 11. Защото 12 ми се струва късно. И може да включим и тея от Казанлък ако искат. Заралийската група да ги оговарят ,че май се познават повече.
                            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                            Ex.Opel Astra

Коментар

10:00 ч. на "Billa" мисля че ще е най добре, за да може да имаме повече време за ползване. А и все пак има хора които пътуват и ако се дойде по-навреме, ще имаме повече възможност и пълноценно използване на времето което ще посветим на срещата. Това е лично мое мнение! Специално за точен час,нека мнозинството да определи. Мисля,че така ще е най удачно.
                              Уважавам тези,които ме уважават!
                              Clube do Marea!

Коментар

Working...
                              X