Ами ако Сливен Ви е проблем,не знам ако се наканим да ходим в Гърция...?Сигурно половината ще овяхнете?...
То на нас не ние проблем. Гледай да сговориш повече хора от Зарата. Ние ще се оправим. А който неиска ето така ще го накараме:
с бой работата нестава
Сега да се замислят колегите дето няма да идват.Ще има момичета кат тия от оная тема с напудрените моми и убавите коли.Ша има и по едим милион на калпак.За първия качил се на Карандила ще има награда и чисто нов ФИАТ по избор, Айде по сериозно колеги.Какво има да се чудите толкова,няма да копаем там.Ще се видим да се запознаем лично,ще направим една приятна разходчица.А ако си намерим и подходяща хижа ще направим една бурна вечер на следващата среща.
Ето и списъка с присъстващите:Бургас1. la squadra azzurra - Наско2. z_sutrov - Живко и 1/2Ямбол1. Immortal2. Теньо (не пише във форума (но чете), някои го познавате, с Bravo HGT);допълвайте....
Ето и списъка с присъстващите:Бургас1. la squadra azzurra - Наско2. z_sutrov - Живко и 1/2Ямбол1. Immortal2. Теньо (не пише във форума (но чете), някои го познавате, с Bravo HGT);допълвайте....
Стара Загораopara801:strajaro:V.vencislavov:zigieichoni
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Ето и списъка с присъстващите: Бургас 1. la squadra azzurra - Наско 2. z_sutrov - Живко и 1/2 Ямбол 1. Immortal 2. Теньо (не пише във форума (но чете), някои го познавате, с Bravo HGT); Стара Загора 1.рораra8012.strajaro3.V.Vencislavov4.zigi5.peicho niдопълвайте...
Ето и списъка с присъстващите:Бургас1. la squadra azzurra - Наско2. z_sutrov - Живко и 1/23.krasio_79bsЯмбол1. Immortal2. Теньо (не пише във форума (но чете), някои го познавате, с Bravo HGT);Стара Загора1.рораra8012.strajaro3.V.Vencislavov4.zigi5. peichoni
Колеги, понеже другата седмица си идвам до Бургас и е възможно да се връщам към София в неделя - ще ми е по път... а може да остана там и в понеделник да тръгна към София - Кажете кога точно и къде точно, че нещо го пропуснах на предните стр.
Ето и списъка с присъстващите: Бургас 1. la squadra azzurra - Наско 2. z_sutrov - Живко и 1/2 3.krasio_79bs 4. S.W.A.T. - СтоянЯмбол 1. Immortal 2. Теньо (не пише във форума (но чете), някои го познавате, с Bravo HGT); Стара Загора 1.рораra801 2.strajaro 3.V.Vencislavov 4.zigi 5.peichoni Нова Загора 1-profilink-йорданПС-живея във Сливендопълвайте...
kiler_4o Колеги, понеже другата седмица си идвам до Бургас и е възможно да се връщам към София в неделя - ще ми е по път... а може да остана там и в понеделник да тръгна към София - Кажете кога точно и къде точно, че нещо го пропуснах на предните стр. аз знам за 22 ри във неделя на била но часа нем нешто дочух за 10 но несъм сигорен
Колеги, понеже другата седмица си идвам до Бургас и е възможно да се връщам към София в неделя - ще ми е по път... а може да остана там и в понеделник да тръгна към София - Кажете кога точно и къде точно, че нещо го пропуснах на предните стр.
Коментар