strajaro написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща за Бургас,Ст.Загора,,Сливен и Ямбол 22.11.2009
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Immortal написа:Ето и списъка с присъстващите:Бургас1. la squadra azzurra - Наско2. z_sutrov - Живко и 1/2Ямбол1. Immortal2. Теньо (не пише във форума (но чете), някои го познавате, с Bravo HGT);допълвайте....FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Ето и списъка с присъстващите: Бургас 1. la squadra azzurra - Наско 2. z_sutrov - Живко и 1/2 Ямбол 1. Immortal 2. Теньо (не пише във форума (но чете), някои го познавате, с Bravo HGT); Стара Загора 1.рораra8012.strajaro3.V.Vencislavov4.zigi5.peicho niдопълвайте...Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
Ето и списъка с присъстващите: Бургас 1. la squadra azzurra - Наско 2. z_sutrov - Живко и 1/2 3.krasio_79bs 4. S.W.A.T. - СтоянЯмбол 1. Immortal 2. Теньо (не пише във форума (но чете), някои го познавате, с Bravo HGT); Стара Загора 1.рораra801 2.strajaro 3.V.Vencislavov 4.zigi 5.peichoni Нова Загора 1-profilink-йорданПС-живея във Сливендопълвайте...
Коментар
-
kiler_4o Колеги, понеже другата седмица си идвам до Бургас и е възможно да се връщам към София в неделя - ще ми е по път... а може да остана там и в понеделник да тръгна към София - Кажете кога точно и къде точно, че нещо го пропуснах на предните стр. аз знам за 22 ри във неделя на била но часа нем нешто дочух за 10 но несъм сигорен
Коментар
-
kiler_4o написа:Колеги, понеже другата седмица си идвам до Бургас и е възможно да се връщам към София в неделя - ще ми е по път... а може да остана там и в понеделник да тръгна към София - Кажете кога точно и къде точно, че нещо го пропуснах на предните стр.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар