Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

darkcat2005 написа:
    Tqnkata написа:
    Racer GT написа:
    darkcat2005 написа:
    misira80 написа:
    на ниякои не му ли трябват лети джанти от ланчия евтиника
    Eх ако се бе обадил преди 2 месеца... Имам вече 15"ки търсиш ли си?
    ти си бил голем търговец бре....
    голем състезател е под 4000 оборота не пада аз мойта ако е карам така и ще й излезнат сигментите през ауспуха
    Недей така знаем те как караш и как бърн-аут правиш и като си говоря сериозно си е сериозно 120-125км/ч си е 4000рпм, така карам така по магистралата... Съби аз за теб го правя, иначе за търговец неставам много...
    звяр си просто
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Хахахаха звяр ама бафен като тигъра (себлезъба) от ледена епоха.... Знаеш ли що не парам под 120 по магистралата от София? Щото докато набере от 80 до 120 отново и ще съм на отбивката за Пещера вече Yellow_Flash_Colorz_PDT_10
      with SGNote & HTC Wildfire 8G
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
      с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Tqnkata написа:
        Racer GT написа:
        darkcat2005 написа:
        misira80 написа:
        на ниякои не му ли трябват лети джанти от ланчия евтиника
        Eх ако се бе обадил преди 2 месеца... Имам вече 15"ки търсиш ли си?
        ти си бил голем търговец бре....
        голем състезател е под 4000 оборота не пада аз мойта ако е карам така и ще й излезнат сигментите през ауспуха
        трябва да има тормоз постояно
        fiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
        ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече

Коментар

На 4000об/мин се почиства нагара от клапаните и катализатора :P
          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

dobrujanetza написа:
            а,на наще печки може да почистим сегментите и някои други чаркалъци при тея обороти

Коментар

sasho_izgrev написа:
              dobrujanetza написа:
              а,на наще печки може да почистим сегментите и някои други чаркалъци при тея обороти
              Нагара от турбото и той пада....
              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

darkcat2005 написа:
                Недей така знаем те как караш и как бърн-аут правиш
                Объркал си реиса пич.... Аз един път ще изпусна съединителя и веднага некои ще ме види... Краси кое е тва стило бре...?!?Чи съ сетам за едно таквоз ама едва ли-онва е сУвалка бате ша тъ земи докЪт съ Усетиш.. :D Саше,по кротко само бате,ти такия обороти недеи развърта.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

darkcat2005 написа:
                  Хахахаха звяр ама бафен като тигъра (себлезъба) от ледена епоха.... Знаеш ли що не парам под 120 по магистралата от София? Щото докато набере от 80 до 120 отново и ще съм на отбивката за Пещера вече Yellow_Flash_Colorz_PDT_10
                  хахахахах звяр си ве!
                  FIAT Bravo Club Plovdiv
                  Con Asistencia di Veloce

Коментар

щракалче това стило бе 2-3 врати и пишеше фиат форум балгария ама не като твоито на фията ми ръкописно и нещо "шофиора" го бе шубе да натиска маи маи педала че ту даде газ ту спирачка и затова му отправих послание кът го е шубе да натиска по добре да си кара с 50на 5-та и да не се пъни много много
                    kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

ее то на паважа е опасно да натискаш да не вземе да стане мазалоя турбината паднала я мотора му го няма долнището
                      alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

Re:

PB3408CH написа:
                        щракалче това стило бе 2-3 врати и пишеше фиат форум балгария ама не като твоито на фията ми ръкописно и нещо "шофиора" го бе шубе да натиска маи маи педала че ту даде газ ту спирачка и затова му отправих послание кът го е шубе да натиска по добре да си кара с 50на 5-та и да не се пъни много много
                        маи съм се сетил за същото...аа,с тия километри ма на 4-та....1912 бате,оня ден видех типото на лукоил на SPS-много арна колица....
                        Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                        KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                        Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

еи ники наи накрая подкара типока.а без аварино.
                          fiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
                          ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече

Коментар

Re:

PB3408CH написа:
                            какво става бре абе тази сутрин едно Стило JTD някво такова отзад с надпис фиат форум балгария се опита да се опана на стария опел ама маи нямаше куража да натиска на паветата на "Чайка" колега ако немаш кураж да натискаш по добре не натискаи
                            Ти ли беше напъвача с много бързия Опел?Много бой изяде,не мислиш ли?Просто натисках спирачката,за да можеш малко да ме доближиш и да видиш надписа на стъклото,по-точно казано-кой ти сипва.И се изплаших ,да не се изчистиш по паважа с тоя качествено подскачаш автомобил.И после пак един голяяяяям ластик.И така 4-5 пъти.Изпревари ме чак като спрях на светофара ,а ти мина на червено. И наистина си вярваш,че тая кошница върви повече от Стило ЖТД? Като мина покрай мен си помислих,че е с двутактов двигател.Бахти синята пушилка,дето я вади от кюнеца. Това става на 3та предавка и скорост 50-110км.
                            Octavia RS
                            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

хахха дали не ти сипаха с големия черпак ....типото го подкарах да даже вчера сложих и още една помпа че не стигаше бензина и сега литна ......вчера замервах на кръстовището на азиятас един мотор 250 кубикаама никъв шанс бати умрялия мотор
                              alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

Re:

Red Storm написа:
                                PB3408CH написа:
                                какво става бре абе тази сутрин едно Стило JTD някво такова отзад с надпис фиат форум балгария се опита да се опана на стария опел ама маи нямаше куража да натиска на паветата на "Чайка" колега ако немаш кураж да натискаш по добре не натискаи
                                Ти ли беше напъвача с много бързия Опел?Много бой изяде,не мислиш ли?Просто натисках спирачката,за да можеш малко да ме доближиш и да видиш надписа на стъклото,по-точно казано-кой ти сипва.И се изплаших ,да не се изчистиш по паважа с тоя качествено подскачаш автомобил.И после пак един голяяяяям ластик.И така 4-5 пъти.Изпревари ме чак като спрях на светофара ,а ти мина на червено. И наистина си вярваш,че тая кошница върви повече от Стило ЖТД? Като мина покрай мен си помислих,че е с двутактов двигател.Бахти синята пушилка,дето я вади от кюнеца. Това става на 3та предавка и скорост 50-110км.
                                направете един старт,че човека с опела много обича да мачка по улиците
                                FIAT Bravo Club Plovdiv
                                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Working...
                                X