Аз да си изкажа големи благодарности на Иван и Събито че ми разкрасиха икономичния Бравок и не се отказаха въпреки лошите атмосферни условия е Тракия Евалла момчета длъжник съм ви, няма да го забравя!!! Иване този трабант ли издирваше?
Прикачени файлове
with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Аз да си изкажа големи благодарности на Иван и Събито че ми разкрасиха икономичния Бравок и не се отказаха въпреки лошите атмосферни условия е Тракия Евалла момчета длъжник съм ви, няма да го забравя!!! Иване този трабант ли издирваше?
Както казва един мой приятел-"Нали сме за това,за да си помагаме." Когато и с квото мога-за колега винаги! пък за колежка не питай.... Трабито е един път бре...яката раота баси и кашонаСаше тва 1.6 ко те барне некде и ще ти разкаже играта... :D
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Както казва един мой приятел-"Нали сме за това,за да си помагаме." Когато и с квото мога-за колега винаги! пък за колежка не питай.... Трабито е един път бре...яката раота баси и кашонаСаше тва 1.6 ко те барне некде и ще ти разкаже играта... :D
то които ме барне ми разказва играта тея чупени JTD-та грам не вървят
Абе като стана въпрос за тонирането .... задалел съм някви кинти я кажете колко струва качествено фолио за задните прозорци и задната врата ... и един малко кУлтУв въпрос ... ще мога ли да си ползвам нагревателите отзад в последствие :D DDD
еее кажи му по рано бре че се беше притеснил... Относно питането на колегата-зимаш някво евтинджос фолио и слагаш...проблем с нагревателите нема.
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар