Mitaka_87 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
strajaro написа:Mitaka_87 написа:strajaro написа:Mitaka_87 написа:колеги можете ли да ми кажете дали стандартните си болтове на металните джанти на пунтото ще станат за лети джанти и по точно за тези джанти???Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!
Коментар
-
Mitaka_87 написа:strajaro написа:Mitaka_87 написа:strajaro написа:Mitaka_87 написа:колеги можете ли да ми кажете дали стандартните си болтове на металните джанти на пунтото ще станат за лети джанти и по точно за тези джанти???
Коментар
-
strajaro написа:Mitaka_87 написа:strajaro написа:Mitaka_87 написа:strajaro написа:Mitaka_87 написа:колеги можете ли да ми кажете дали стандартните си болтове на металните джанти на пунтото ще станат за лети джанти и по точно за тези джанти???Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!
Коментар
-
Ако при пунтото болтовете за желязните джанти и алуминиевите са еднакви стават... при бравото са различни затова ми мина през ума и че при пунтото е така.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:Ако при пунтото болтовете за желязните джанти и алуминиевите са еднакви стават... при бравото са различни затова ми мина през ума и че при пунтото е така.
Коментар
-
Airfan написа:Racer GT написа:Ако при пунтото болтовете за желязните джанти и алуминиевите са еднакви стават... при бравото са различни затова ми мина през ума и че при пунтото е така.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Mitaka_87 написа:strajaro написа:Mitaka_87 написа:колеги можете ли да ми кажете дали стандартните си болтове на металните джанти на пунтото ще станат за лети джанти и по точно за тези джанти???with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
Tqnkata написа:Оригиналните болтове стават,но само за около 2-3 навивки,от личен опит ви го казвам,ако карате така няма да е зле да ходите на църква от време на време да се молите....FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар