Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sUkI написа:
    Airfan написа:
    1. Виж в епер, ако Бравото е МК2 ще пасне точно.2. Нафтата не се отмирисва никога. Напръскай с меглио и поизплакни, иначе ще смърди.
    Според мен ще отзява тази броня,тъй като калниците на бравата са по-малки
    За това написах, че ако е МК2 няма да се реже нищо - всичко си пасва идеално. Според мен калниците на МК1 са по-широки и бронята от Мареа ще дойде тясна. За справка питайте Джимито с мареата.

Коментар

misira80 написа:
      Tqnkata написа:
      PB 5976 BC написа:
      Racer GT написа:
      misira80 написа:
      PB 5976 BC написа:
      misira80 написа:
      ехе мно бързо тва браво 1.6 abart
      Бързо е нали, не е като някви Хонди ли бяха как им казваха незнам .... хаххахха
      за тва им гледаш задния номер хахахахаха
      Объркал си реиса пич..... Все пак това е 1.6 бе алоооооо да не говориме че е и ABARTH
      Едно голямо от мен имаш колега .....
      удари ли гъза в тавана като го прочете тоя коментар???
      умира от кеф даже .ама му е криво за друго
      за какво?
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
        misira80 написа:
        Tqnkata написа:
        PB 5976 BC написа:
        Racer GT написа:
        misira80 написа:
        PB 5976 BC написа:
        misira80 написа:
        ехе мно бързо тва браво 1.6 abart
        Бързо е нали, не е като някви Хонди ли бяха как им казваха незнам .... хаххахха
        за тва им гледаш задния номер хахахахаха
        Объркал си реиса пич..... Все пак това е 1.6 бе алоооооо да не говориме че е и ABARTH
        Едно голямо от мен имаш колега .....
        удари ли гъза в тавана като го прочете тоя коментар???
        умира от кеф даже .ама му е криво за друго
        за какво?
        ами сети се де....
        Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
        KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
        Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
          italiano_ написа:
          и аз мислq да слагам такава бронq
          Ако не стане мареевата броня ще зема Ви подаря по една АБАРТОВА....
          Колега мисля, че няма да пасне Мареевата такаче направо почвай да правиш Абартовия подарък

Коментар

Колеги ся за срещите остава последно . 18 00 на стадиона мисля и аз да дойда този път ще има ли колеги ?
            Fiat Brava 1.8 ELX 113 HP
            BMW E46 2.0i 150 HP

Коментар

g.paskov написа:
              Колеги ся за срещите остава последно . 18 00 на стадиона мисля и аз да дойда този път ще има ли колеги ?
              Последно ли? То друга уговорка не е имало...след като минахме към лятното часово време срещите са от 18:00 часа.Ако имаш време заповядаи в неделя!както и всички останали колеги...Колега kostadinov.n кога имаш рожден ден бре?
              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
                g.paskov написа:
                Последно ли? То друга уговорка не е имало...след като минахме към лятното часово време срещите са от 18:00 часа.Ако имаш време заповядаи в неделя!
                Съби мен няма ли да ме поканиш? Или аз се водя от несериозните
                with SGNote & HTC Wildfire 8G
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
                с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

По принцип срещите в Пловдив се правят по следния начин - В зимното часово време тоест когато обръщаме часовниците с 1 час назад сме от 15:00 часа,защото се стъмва рано,а в лятното часово време,когато часовника е с 1 час напред сме от 18:00 часа,защото в 15:00 по това време ще се изпържим на жегата.Нека всеки,който се чуди все още кога да дойде да го запомни тва не смятам,че е много трудно
                  FIAT Bravo Club Plovdiv
                  Con Asistencia di Veloce

Коментар

а това е другото,което исках да изложа на вашето внимание!Става въпрос за 2-ри Италиън Трак Дей.Хората,които се събрахме миналата година навярно помнят,че стана доста добро мероприятие предлагам тази година пак да се организира такава хубава сбирка с колона от Фиат до Калояново.До колкото разбрах шоуто ще е на 15-ти май пада се събота така че смятам,че би било добре за повечето от вас да дойдат.ето и повече информация директно от организацията http://www.alfisti.bg/?step=module_a...alfisti&lang=2
                    FIAT Bravo Club Plovdiv
                    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Аз съм за с две вдигнати ръце! Само да не спукам гума пак и да се забавя Ще има ли пак бързи бравота на пистата?
                      with SGNote & HTC Wildfire 8G
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
                      с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

darkcat2005 написа:
                        Аз съм за с две вдигнати ръце! Само да не спукам гума пак и да се забавя Ще има ли пак бързи бравота на пистата?
                        аз мисля да сложа сликовете тая година
                        FIAT Bravo Club Plovdiv
                        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Racer GT написа:
                          g.paskov написа:
                          Последно ли? То друга уговорка не е имало...след като минахме към лятното часово време срещите са от 18:00 часа.Ако имаш време заповядаи в неделя!както и всички останали колеги...Колега kostadinov.n кога имаш рожден ден бре?
                          Наближава, има няма месец и половина още и ще почерня На 16 май съм роден.

Коментар

Колеги за едно приятелче ми трябва ИЗПУСКАТЕЛЕН КОЛЕКТОР за Фиат Мареа 96г Бензинова 1.8. Ако някои знае да пише и някъв Тел. да остави ако не ето моя ако някои има за продаване да звънне. 0878/ 474-611
                            Не е важно какво говорят зад гърба ти.
                            Важно е когато се обърнеш...... всички да мълчат.

Коментар

Коментар

колега топката от руския пазар ли я взе?
                                FIAT Bravo Club Plovdiv
                                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Working...
                                X