sUkI написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
misira80 написа:Tqnkata написа:PB 5976 BC написа:Racer GT написа:misira80 написа:PB 5976 BC написа:misira80 написа:ехе мно бързо тва браво 1.6 abartFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:misira80 написа:Tqnkata написа:PB 5976 BC написа:Racer GT написа:misira80 написа:PB 5976 BC написа:misira80 написа:ехе мно бързо тва браво 1.6 abartFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
g.paskov написа:Колеги ся за срещите остава последно . 18 00 на стадиона мисля и аз да дойда този път ще има ли колеги ?Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:g.paskov написа:Колеги ся за срещите остава последно . 18 00 на стадиона мисля и аз да дойда този път ще има ли колеги ?with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
По принцип срещите в Пловдив се правят по следния начин - В зимното часово време тоест когато обръщаме часовниците с 1 час назад сме от 15:00 часа,защото се стъмва рано,а в лятното часово време,когато часовника е с 1 час напред сме от 18:00 часа,защото в 15:00 по това време ще се изпържим на жегата.Нека всеки,който се чуди все още кога да дойде да го запомни тва не смятам,че е много трудноFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
а това е другото,което исках да изложа на вашето внимание!Става въпрос за 2-ри Италиън Трак Дей.Хората,които се събрахме миналата година навярно помнят,че стана доста добро мероприятие предлагам тази година пак да се организира такава хубава сбирка с колона от Фиат до Калояново.До колкото разбрах шоуто ще е на 15-ти май пада се събота така че смятам,че би било добре за повечето от вас да дойдат.ето и повече информация директно от организацията http://www.alfisti.bg/?step=module_a...alfisti&lang=2FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Racer GT написа:g.paskov написа:Колеги ся за срещите остава последно . 18 00 на стадиона мисля и аз да дойда този път ще има ли колеги ?
Коментар
-
Колеги за едно приятелче ми трябва ИЗПУСКАТЕЛЕН КОЛЕКТОР за Фиат Мареа 96г Бензинова 1.8. Ако някои знае да пише и някъв Тел. да остави ако не ето моя ако някои има за продаване да звънне. 0878/ 474-611Не е важно какво говорят зад гърба ти.
Важно е когато се обърнеш...... всички да мълчат.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар