Честит празник на всички християни ...Абе я дайте един акъл как да сменя крушката на преден ляв че не ми бачкая късия там ония ден ме спрях куките .... Днеска пробвах свалих два болта ама пак неще да пада фара ....
Честит празник на всички християни ...Абе я дайте един акъл как да сменя крушката на преден ляв че не ми бачкая късия там ония ден ме спрях куките .... Днеска пробвах свалих два болта ама пак неще да пада фара ....
Не се сваля фара за да смениш крушката колега...има си капаче отзад.Извинявам се,че не качих снимките ама не спах в нас снощи.Днес следобед ще ги кача
само така ти се струва...Шшшш мноу сте наточени бре...сам аз ли съм сток...
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Айде да Ви покажа и моето бързо 1.6 отвътре. Слижих конзолата стана много добре, тапицирах подлакътника с черна естествена кожа, сега очаквам една нова топка за скоросния лост (дано да дойде), смятам да сложа осветление в жабката на подлакътника, както и да направя лоста на ръчната кожен
Дзверо е като нитрото, седи спокоен, но решиш ли да го ползваш, става голямо зло.п.с. JTD с Нитро ..... еееех мечти.п.с.с. тази тапицерия не е фабричната нали ?
Коментар