Аве не обичам да споря ама Наско и той има ЖТД100 и той прави 6/100 градско у Вашего Града
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sasho_izgrev написа:PB 5976 BC написа:Кеф ти 1 кинта ..... газта ....
Коментар
-
kostadinov.n написа:sasho_izgrev написа:PB 5976 BC написа:Кеф ти 1 кинта ..... газта ....
Got nos?
Коментар
-
sasho_izgrev написа:PB 5976 BC написа:Кеф ти 1 кинта ..... газта .... кеф ти 6/100 градско Аз съм с газов инжекцион и ми гори 5/100 обаче в паркинга на мяско. Какви са тия измислени разходи 6/100 градско сигорно извън града ви пада на 3,5-4/100. При полужение, че в пиковите часове чакаш по 2-3 светофара време за да минеш и неможеш да включиш на четвърта заради късите разстояния ми се струва невъзможен такъв разход, пък дори и да е на дизелова кола.FIAT Bravo 1.9 jtd 105hp 1999g
Коментар
-
колеги забравих да ви се похваля,доиде и моито време за хвалене днеска се здобих със 4 чисто нови джанти mms lola kp, и 4 нови гуми ,утре ако успея да доида на срещата ще ви ги покажа очарован сам от возията която придоби колата ми,преди сас 15 цоловите на 50 гуми пломбите ми изпадаха сега 14 цоловата жанта сас гума на 60 просто заспа олекнах сас 850лв но сам доволен без пари нищо няма
Коментар
-
sugarev написа:колеги забравих да ви се похваля,доиде и моито време за хвалене днеска се здобих със 4 чисто нови джанти mms lola kp, и 4 нови гуми ,утре ако успея да доида на срещата ще ви ги покажа очарован сам от возията която придоби колата ми,преди сас 15 цоловите на 50 гуми пломбите ми изпадаха сега 14 цоловата жанта сас гума на 60 просто заспа олекнах сас 850лв но сам доволен без пари нищо нямаGrande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
kostadinov.n написа:sasho_izgrev написа:PB 5976 BC написа:Кеф ти 1 кинта ..... газта ....
Коментар
-
sasho_izgrev написа:Airfan написа:sasho_izgrev написа:PB 5976 BC написа:Кеф ти 1 кинта ..... газта ....Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
sasho_izgrev написа:kostadinov.n написа:sasho_izgrev написа:PB 5976 BC написа:Кеф ти 1 кинта ..... газта ....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар