didoterziev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
-
didoterziev написа:Дидо,абе ти ли свирна одеве по 6-септември...?Бях отбил малко преди циганския кореком и някво стило приличащо на твоето мина и свирна ама знам ли...Не знам, днес аз си бях с Дукатото! А Нитрото е свалено от 1.6 CRX -та може и на 1.4 да стане Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:didoterziev написа:Дидо,абе ти ли свирна одеве по 6-септември...?Бях отбил малко преди циганския кореком и някво стило приличащо на твоето мина и свирна ама знам ли...Не знам, днес аз си бях с Дукатото! А Нитрото е свалено от 1.6 CRX -та може и на 1.4 да стане Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар
-
didoterziev написа:Racer GT написа:didoterziev написа:Дидо,абе ти ли свирна одеве по 6-септември...?Бях отбил малко преди циганския кореком и някво стило приличащо на твоето мина и свирна ама знам ли...Не знам, днес аз си бях с Дукатото! А Нитрото е свалено от 1.6 CRX -та може и на 1.4 да стане Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Got nos?
Коментар
-
Абе момчета вчера като смених свещите и днеска заредих малко V-Power ... брей много лепят тия сто и три коня до ся не я усещах тая кола така чак взех да се плаша (от 2 и половина месеца я имам)...пп Някой има ли тук с ГИ , че много скача бензина тия дни да каже дава ли проблеми и върви ли си количката добре с него ?Bravo 1.6 16V GT `00
Коментар
-
егати и времето, вчера даже и мисъл за сняг не ми мина през главата, а вижте днес какво е положението, аз днес се прибрах от ракитово, по дефилето е само за ръчни, ама много трафик бе :D ако всичко е наред другата неделя и аз идвам на среща, че нещо напоследък нямам времеМъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!
Коментар
-
sUkI написа:didoterziev написа:Racer GT написа:didoterziev написа:Дидо,абе ти ли свирна одеве по 6-септември...?Бях отбил малко преди циганския кореком и някво стило приличащо на твоето мина и свирна ама знам ли...Не знам, днес аз си бях с Дукатото! А Нитрото е свалено от 1.6 CRX -та може и на 1.4 да стане Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
Коментар
-
ChosenOne написа:Абе момчета вчера като смених свещите и днеска заредих малко V-Power ... брей много лепят тия сто и три коня до ся не я усещах тая кола така чак взех да се плаша (от 2 и половина месеца я имам)...пп Някой има ли тук с ГИ , че много скача бензина тия дни да каже дава ли проблеми и върви ли си количката добре с него ?
Коментар
-
Моя Бравок е окопиран от снега и изобщо несъм пробвал да го отрина днес. След като миналия ден сменях десен носач а пътищата ни са заледени на бабунки неща да го троша наново. Да не говорим колко ПТП-та видях от Асеновград до Лайпцик в Пловдив Тея хора по работа ли ходят или Кармагедон играят... Брони, калници, Задни и странични стъкла, врати, даже и верижни си спретват за повече точки! Кой да обвинявам общините или шофьорите В тази мисъл имаше 1 виц: 2ма автомонтьори си говорили, единия казва: Виж колега вали сняг! А другия отговаря: Не колега валят пари Yellow_Flash_Colorz_PDT_05with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар