Funakoshi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sugarev написа:може да помислим да си напрвим някав нов стикер за пловдивчани нещо като ФИАТ КЛУБ ПЛОВДИВ/ ФИАТ ФОРУМ ПЛОВДИВ но да е по различно от досегащнотоАз съм за ако може и отдолу район Тракия...
шегувам се разбира се
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Funakoshi написа:Тва са от старите ама ще питам дали ще се намериНека който иска стикер да ми пише на ЛС за да мога да поръчамточно колкото трябват. и кой какъв - малък голямА не е проблем някой от двата да се преработи и да бъдеуникален само за Пловдив - разликата ще е малка но забележимаFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Тянка незнам какво да кажа-ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯкогато аз мога да помогна с нещо,съм на разположение!
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Колеги това с различния стикер не е много добра идея за мене де.Ако искате от големите стикери за задното стъкло може да Ви пратя ще ходя да печатам в една печатница,където ги бяхме правили преди.Някой да ми пише бройка и ще направим.Тъкмо ще имаме повод да ви гостуваме след това на някоя среща да ви ги донесем.Поздрави.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар