Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето няколко снимки
    Прикачени файлове

Коментар

Racer GT написа:
      sUkI написа:
      b@d boy 13 написа:
      колега нека някои ден да се замерим
      Kолега,чакам те още сега.Като си много отворен само не искам да ми мрънкаш ,че неможеш да тръгнеш до 3та в това мокро време.Чакам те да звъннеш като си много бърз 0897 82 32 42!
      А сега си е*а мамата... Колега didoterziev мисля че се сещам.. другия път ще се запознаем лично.
      аз мислех че днеска ще ми остане време да се запозная със всички, ама видя ква лудница беше, така че другата седмица да не се заричаме ама...

Коментар

sUkI написа:
        b@d boy 13 написа:
        колега нека някои ден да се замерим
        Kолега,чакам те още сега.Като си много отворен само не искам да ми мрънкаш ,че неможеш да тръгнеш до 3та в това мокро време.Чакам те да звъннеш като си много бърз 0897 82 32 42!
        тази вечер ще има ли извънредна среща ?

Коментар

b@d boy 13 написа:
          верно си бил мн чувствителен.
          b@d boy 13 написа:
          така казаха някои колеги
          Интригата не е присъща за мъжете, кви са тия мними колеги казали не знам си кво си, ако искаш да се дърпаш с колегата SUKIима 1000 начина да му го кажеш без да вкарваш интрига !!!!!!

Коментар

един път няма да доида те глеи ква глутница са сабрали

Коментар

Айде ве Сашо къде се изгуби ве братле пуууу ква среща изтърва язък ццц...

Коментар

b@d boy 13 написа:
                така казаха някои колеги
                а бе пиши си изречениета на един пост,че е много дразнещо да четеш на някой идейте,който му се появяват в главата през 2 мин.Седни обмисли квото ще казваш и го напиши наведнъж...така се процедира по принцип из форумите
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

извинявам се на колегата Tqnkata прав си за забележката. а на онзи пич с бравото си му бяха казали че искам да се дарпам с него ама тои излезна и каза че няма бензин и аз му казах че нямам гуми и ще го оставим за др пат.няма никви интриги просто сам нов и от всички там познавах само един човек, и незнам защо ме нападате.надявам се да не ме намразите ама просто винаги сам готов за дербита и изобщо не ме грее дали ще падна или ще бия работата е да има шоу не само хора които говорят и чоплят семки около колите си.дано ме разбирате
                  караи жаден и остави един полицаи гладен

Коментар

b@d boy 13 написа:
                    извинявам се на колегата Tqnkata прав си за забележката. а на онзи пич с бравото си му бяха казали че искам да се дарпам с него ама тои излезна и каза че няма бензин и аз му казах че нямам гуми и ще го оставим за др пат.няма никви интриги просто сам нов и от всички там познавах само един човек, и незнам защо ме нападате.надявам се да не ме намразите ама просто винаги сам готов за дербита и изобщо не ме грее дали ще падна или ще бия работата е да има шоу не само хора които говорят и чоплят семки около колите си.дано ме разбирате
                    нападат те защото много неправилно започна разговора ти...не трябва така иронично да се подхожда повярвай ми тук е имало много хора,които са били нови и още с влизането са почвали да говорят "на въпреки" и никой от тях не просперирал ако мога така да се изразя.Така че потдържай добрия тон и смятам,че няма да има нападки срещу теб
                    FIAT Bravo Club Plovdiv
                    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                      нападат те защото много неправилно започна разговора ти...не трябва така иронично да се подхожда повярвай ми тук е имало много хора,които са били нови и още с влизането са почвали да говорят "на въпреки" и никой от тях не просперирал ако мога така да се изразя.Така че потдържай добрия тон и смятам,че няма да има нападки срещу теб
                      По-добър съвет от това маи няма.Няма смисъл от такия подмятания.
                      Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                      KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                      Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Пичове на мен лично, като за първа среща ми хареса, надявам се скоро пак да мога да дойда на среща, ако ли не заповядайте някой път в Дримса до Макдоналдс и ако съм там ще направя някоя по-голяма мелбичка, като за колеги по душа
                        Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
                        Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
                        Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
                        Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!

Коментар

Някой колега случайно да е снимал колите?Ако има такива снимки ще е хубаво да се качат две три!

Коментар

didoterziev написа:
                            Някой колега случайно да е снимал колите?Ако има такива снимки ще е хубаво да се качат две три!
                            Да бе ама нема маи,само снимки на рацери... (на първите 2 снимки)
                            Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                            KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                            Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Нищо другият път, тъкмо ще сме и повече коли особено ако дойдат и Заралий

Коментар

Racer GT написа:
                                didoterziev написа:
                                Да бе ама нема маи,само снимки на рацери... (на първите 2 снимки)
                                ...а фотографите ще дойдат на другата среща
                                Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Working...
                                X