Ето няколко снимки
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Racer GT написа:sUkI написа:b@d boy 13 написа:колега нека някои ден да се замерим
Коментар
-
b@d boy 13 написа:така казаха някои колегиFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
извинявам се на колегата Tqnkata прав си за забележката. а на онзи пич с бравото си му бяха казали че искам да се дарпам с него ама тои излезна и каза че няма бензин и аз му казах че нямам гуми и ще го оставим за др пат.няма никви интриги просто сам нов и от всички там познавах само един човек, и незнам защо ме нападате.надявам се да не ме намразите ама просто винаги сам готов за дербита и изобщо не ме грее дали ще падна или ще бия работата е да има шоу не само хора които говорят и чоплят семки около колите си.дано ме разбиратекараи жаден и остави един полицаи гладен
Коментар
-
b@d boy 13 написа:извинявам се на колегата Tqnkata прав си за забележката. а на онзи пич с бравото си му бяха казали че искам да се дарпам с него ама тои излезна и каза че няма бензин и аз му казах че нямам гуми и ще го оставим за др пат.няма никви интриги просто сам нов и от всички там познавах само един човек, и незнам защо ме нападате.надявам се да не ме намразите ама просто винаги сам готов за дербита и изобщо не ме грее дали ще падна или ще бия работата е да има шоу не само хора които говорят и чоплят семки около колите си.дано ме разбиратеFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:нападат те защото много неправилно започна разговора ти...не трябва така иронично да се подхожда повярвай ми тук е имало много хора,които са били нови и още с влизането са почвали да говорят "на въпреки" и никой от тях не просперирал ако мога така да се изразя.Така че потдържай добрия тон и смятам,че няма да има нападки срещу тебFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Пичове на мен лично, като за първа среща ми хареса, надявам се скоро пак да мога да дойда на среща, ако ли не заповядайте някой път в Дримса до Макдоналдс и ако съм там ще направя някоя по-голяма мелбичка, като за колеги по душаМъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!
Коментар
-
didoterziev написа:Някой колега случайно да е снимал колите?Ако има такива снимки ще е хубаво да се качат две три!Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар