popara801 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
popara801 написа:Кво стана колеги???Ходихте ли на ново място или си останахте на старото?Споделете малко,че ние не можахме да се наканим засега да дойдем.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
didoterziev написа:Колега Racer GT място се намира важното е да се събираме толкова много коли, като днес.Аз предлагам другия път да сме в Занзибар, аз ще отида предварително да уредя местата.Другото място, за да сме сигурни че ще има място за всички е Новото МетроFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
didoterziev написа:Tqnkata написа:didoterziev написа:И тоя ше ми говори че Бравотата прегрявали, сложете му съзтезателен номер и навигатор и право в "Б" клас на рали БългарияFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:didoterziev написа:Tqnkata написа:didoterziev написа:И тоя ше ми говори че Бравотата прегрявали, сложете му съзтезателен номер и навигатор и право в "Б" клас на рали България
Коментар
-
sUkI написа:b@d boy 13 написа:колега нека някои ден да се замеримFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар