Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

popara801 написа:
    Кво стана колеги???Ходихте ли на ново място или си останахте на старото?Споделете малко,че ние не можахме да се наканим засега да дойдем.
    Само може да съжалявате че не дойдохте !!!П.П - Нямаше място на паркинга да го ева.

Коментар

popara801 написа:
      Кво стана колеги???Ходихте ли на ново място или си останахте на старото?Споделете малко,че ние не можахме да се наканим засега да дойдем.
      Ходихме ама неможахме се съберем и се наложи да смениме няколко места след което бяхме на една бензиностанзия(Шел-а на Пещерско шосе)Имаше къдe да седнем поне :D че се бехме събрали доста хора тоя път.Побръмчахме малко из градооо.... Снимков матр’ял нема ли нещо бре?
      Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
      KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
      Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Колега Racer GT място се намира важното е да се събираме толкова много коли, като днес.Аз предлагам другия път да сме в Занзибар, аз ще отида предварително да уредя местата.Другото място, за да сме сигурни че ще има място за всички е Новото Метро

Коментар

didoterziev написа:
          Колега Racer GT място се намира важното е да се събираме толкова много коли, като днес.Аз предлагам другия път да сме в Занзибар, аз ще отида предварително да уредя местата.Другото място, за да сме сигурни че ще има място за всички е Новото Метро
          Дам тря да измислим нещо...Нема да е лошо да знаем че като идем ще има къде да седнем... Колега ти с кво беше неска бе....пишеш по форума апък не се сещам нещо...
          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Беше с четириврато Стило.
            Octavia RS
            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

С едно мноооого мръсно Сребристо Стило (Долетях от Пампорово за срещата)седях на ДЪЛГАТА МАСА с Бежово Яке

Коментар

didoterziev написа:
                Tqnkata написа:
                didoterziev написа:
                И тоя ше ми говори че Бравотата прегрявали, сложете му съзтезателен номер и навигатор и право в "Б" клас на рали България
                някъква ирония ли доловям или така ми се струва?
                Каква ирония бре, не се вкарай във филми ПИЧ
                айде само не се отпускай да ми говориш като на баджанак щото не ми харесва тона ти и изразите ти
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                  didoterziev написа:
                  Tqnkata написа:
                  didoterziev написа:
                  И тоя ше ми говори че Бравотата прегрявали, сложете му съзтезателен номер и навигатор и право в "Б" клас на рали България
                  някъква ирония ли доловям или така ми се струва?
                  Каква ирония бре, не се вкарай във филми ПИЧ
                  айде само не се отпускай да ми говориш като на баджанак щото не ми харесва тона ти и изразите ти
                  ОК нямаш проблем

Коментар

днес момчето онова барзото браво се отказа от един двубои с едно малко пунто.оправданието беше НЯМАМ БЕНЗИНЧЕ
                    караи жаден и остави един полицаи гладен

Коментар

колега нека някои ден да се замерим

Коментар

b@d boy 13 написа:
                        Kолега,чакам те още сега.Като си много отворен само не искам да ми мрънкаш ,че неможеш да тръгнеш до 3та в това мокро време.Чакам те да звъннеш като си много бърз 0897 82 32 42!

Got nos?

Коментар

sUkI написа:
                          b@d boy 13 написа:
                          Kолега,чакам те още сега.Като си много отворен само не искам да ми мрънкаш ,че неможеш да тръгнеш до 3та в това мокро време.Чакам те да звъннеш като си много бърз 0897 82 32 42!
                          А сега си е*а мамата... Колега didoterziev мисля че се сещам.. другия път ще се запознаем лично.

Коментар

когато се видим следващия пат с удовлствие такмо ще гледам да сложа нови джапанки

Коментар

верно си бил мн чувствителен.

Коментар

така казаха някои колеги

Коментар

Working...
                                X