Колеги видяхте ли снощи Maralboro ferari-тата ! Беше интересно на бул. В.Априлов-минаха околу 10 пъри и си оставиха гумите там.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Tqnkata написа:Red Storm написа:Заради такива изпълнения хората не идват по срещите.И доста от сериозните колеги даже и не пишат. На сбирка на Фиат-форума сте снимали някаква немска кошница .Нямаше ли италиански коли?Grande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
Re: Среща на 15.11.09г.
kostadinov.n написа:Здравейте колего днес се събрахме доста повече коли отколкото миналата седмица.Ето и малко снимки (дано колегата който е на тях да няма нищо против, че ги побликувам)П.П. Молба към всички колеги-моля Ви започнете пак да пишете в "Чат за срещите в Пловдив" защота само 3-4 човека пускаме постове тук.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Може ли да попитам какво се случва с колегите от предишната тема?Все пак сме Ви гостували и ако занапред го направим ще искаме да се видим с тях.Ако може не се правете,че всичко сега започва,защото никой не е първи.Винаги има предшественици и да се отнасяме с уважение към тях.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
колега PB3408CH нямам нищо против теб.чесно казано даже не ми пука кво правиш.но нещата които правиш мисля че не е там мястото . нищо лично. просто тва е времето в което човек е излезнал на малко спокоиствие и моабет с колеги от форума.а не да седи на тръни. извинявам се не искам да правя спам или да засягам някои. лично мнение. но помислете има и малки деца и много коли една грешка може да е фатална а никои не иска това . помислете.fiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече
Коментар
-
misira80 написа:колега PB3408CH нямам нищо против теб.чесно казано даже не ми пука кво правиш.но нещата които правиш мисля че не е там мястото . нищо лично. просто тва е времето в което човек е излезнал на малко спокоиствие и моабет с колеги от форума.а не да седи на тръни. извинявам се не искам да правя спам или да засягам някои. лично мнение. но помислете има и малки деца и много коли една грешка може да е фатална а никои не иска това . помислете.
Коментар
-
И аз се извинявам но за мен това не е никаква ФОРУМСКА СРЕЩА!!! Всеки се отделя на групички и си праи лафче!!! А от другите форуми се сабират всички в някое кафе или нещо от сорта и обсъждат теми. Не Красимир да ми пали гуми на Стадиона.... Аз лично ходих редовно на Тази Среща преди.... но нищо интересно не разбрах....за това и спрях!!! Излагах се тази седмица да отида и к’во? Още по-зле... Дайте да се стегнем и да праим Срещи като хората...........FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар