какво са толкова са важни парите докажи че това барзо браво 150hp варви повече от барза Алфа ромео 103hp
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Имам предложение - правите "дръпка" със залагания,"ALFA BOXER VS FIAT BRAVO HGT" и приходите отиват за каузата на ФФБ, И Дарителската Кампания за децата!!!!!!
какво са толкова са важни парите докажи че това барзо браво 150hp варви повече от барза Алфа ромео 103hp
Защо да си троша колата тогава като няма кеш,не мерси!
За спорта "Не всичко е пари, приятелю, не всичко е пари..."
Дърпай се ти за спорта .Писна ми да показвам и наказвам А ако недай си боже се счупи , някой майстор за спорта ли ще я оправя или бензина за спорта ще ми го сложат?Айде малко по-сериозно!
Защо да си троша колата тогава като няма кеш,не мерси!
За спорта "Не всичко е пари, приятелю, не всичко е пари..."
Дърпай се ти за спорта .Писна ми да показвам и наказвам А ако недай си боже се счупи , някой майстор за спорта ли ще я оправя или бензина за спорта ще ми го сложат?Айде малко по-сериозно!
момчета и на мен ми се гледа сейр ама малкия е прав! И аз мисля , че няма кой да му я оправи за спорта ако стане нещо
Няма да има гонки ..... да вкарам и аз някой лев?Да почнем да залагаме!
За кого от двамата ще заложиш?Има ли смисъл от залагания за въпросната дръпка?Освен ако не залагаме дали алфата ша падне с 2 реиса или само с 4 коли...
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
За кого от двамата ще заложиш?Има ли смисъл от залагания за въпросната дръпка?Освен ако не залагаме дали алфата ша падне с 2 реиса или само с 4 коли...
Остави го,нали знаеш,че обича да си прави вятър на устата и само да надъхва
Абе не че съм подстрекател ама неможеш да биеш Алфата .... :D
Абе не че съм подстрекател ама неможеш да биеш Алфата .... :D
Ти откогато си икономично-бърз си много платежо способен,заради това сложи 50кинти за алфата и да видим?
Коментар