Всички се съобразяваме не се притеснявай!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ChosenOne написа:Аз освен да се оплача че ме дигнаха за пръв :D ... 4 години си паркирам около техническия и най накрая ме копнаха .... а иначе вече имало синя зона там ебаси ташака .... и нещо много дигнали таксите 40ка ....FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
dj_stasik написа:Там до папараци са се раздигали много.Тоз паяк имам чувството че прави разстоянието Папараци - гребна и обратно за време.Интересно че в малките улици не можеш да се разминеш с колело а на булевард с по2-3 ленти не спират да дигат коли.FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
ChosenOne написа:Tqnka .... става въпрос за участъка по ул.Цанко Дюстабанов от пресечка на КраКра до Аксентий Велешки от дясно ...PB 5989 MP написа:Добро утро колеги!Как сме?FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnka принципно там можеше да се паркира имаше места за инвалиди и някой други отсечки които беше забранено но като цяло можеше да се намерим легално паркиране .... но сега целия Цанко Дюстабанов е прецакан от едната страна синя зона а от другата дигат .... днеска даже платих 1 кинтаBravo 1.6 16V GT `00
Коментар
-
ChosenOne написа:Tqnka принципно там можеше да се паркира имаше места за инвалиди и някой други отсечки които беше забранено но като цяло можеше да се намерим легално паркиране .... но сега целия Цанко Дюстабанов е прецакан от едната страна синя зона а от другата дигат .... днеска даже платих 1 кинтаFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар