Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Всички се съобразяваме не се притеснявай!
    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Нещо много сме зациклили с писането ... я някой да обади некой лаф да разлаем малко
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Аз освен да се оплача че ме дигнаха за пръв :D ... 4 години си паркирам около техническия и най накрая ме копнаха .... а иначе вече имало синя зона там ебаси ташака .... и нещо много дигнали таксите 40ка ....
        Bravo 1.6 16V GT `00

Коментар

ChosenOne написа:
          Аз освен да се оплача че ме дигнаха за пръв :D ... 4 години си паркирам около техническия и най накрая ме копнаха .... а иначе вече имало синя зона там ебаси ташака .... и нещо много дигнали таксите 40ка ....
          я кажи по точно къде да знаем да не ходим нататака
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Мога да дам номера на наказателния паркинг на паяците на Гребната- и моята я вдигнаха- до " Папараци" Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
            Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Там до папараци са се раздигали много.Тоз паяк имам чувството че прави разстоянието Папараци - гребна и обратно за време.Интересно че в малките улици не можеш да се разминеш с колело а на булевард с по2-3 ленти не спират да дигат коли.

Коментар

dj_stasik написа:
                Там до папараци са се раздигали много.Тоз паяк имам чувството че прави разстоянието Папараци - гребна и обратно за време.Интересно че в малките улици не можеш да се разминеш с колело а на булевард с по2-3 ленти не спират да дигат коли.
                е да разбира се,в малките улички е по трудно да те вдигнат...
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnka .... става въпрос за участъка по ул.Цанко Дюстабанов от пресечка на КраКра до Аксентий Велешки от дясно ...
                  Bravo 1.6 16V GT `00

Коментар

Добро утро колеги!Как сме?

Коментар

ChosenOne написа:
                      Tqnka .... става въпрос за участъка по ул.Цанко Дюстабанов от пресечка на КраКра до Аксентий Велешки от дясно ...
                      аа ми то там отдавна доколкото знам вдигат коли.На мен един път пред Лафиеста ми я закачиха ама тогава още знака беше кофти поставен и не се виждаше ся го оправиха
                      PB 5989 MP написа:
                      Добро утро колеги!Как сме?
                      Добро утро чичо Ванъо!
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnka принципно там можеше да се паркира имаше места за инвалиди и някой други отсечки които беше забранено но като цяло можеше да се намерим легално паркиране .... но сега целия Цанко Дюстабанов е прецакан от едната страна синя зона а от другата дигат .... днеска даже платих 1 кинта
                        Bravo 1.6 16V GT `00

Коментар

ChosenOne написа:
                          Tqnka принципно там можеше да се паркира имаше места за инвалиди и някой други отсечки които беше забранено но като цяло можеше да се намерим легално паркиране .... но сега целия Цанко Дюстабанов е прецакан от едната страна синя зона а от другата дигат .... днеска даже платих 1 кинта
                          а пловдивските управници си минават през забранени улици и си паркират където искат...щото имат пропуски,разбираш ли...Не знам дали гледа ония ден в Господари на ефира репортажа за Пловдив
                          FIAT Bravo Club Plovdiv
                          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Да гледах го голям смях .... а някой има ли инфо дали има месечен абонамент за синя зона ??
                            Bravo 1.6 16V GT `00

Коментар

ChosenOne написа:
                              Да гледах го голям смях .... а някой има ли инфо дали има месечен абонамент за синя зона ??
                              Да се надяваме, че ще има, тъй като аз живея на място, което ще стане синя зона по план.

Коментар

Airfan написа:
                                ChosenOne написа:
                                Да се надяваме, че ще има, тъй като аз живея на място, което ще стане синя зона по план.
                                а честито...
                                FIAT Bravo Club Plovdiv
                                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Working...
                                X