Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ок, а голф2 няма да откажа, особено ако е vr6 или къвто е там.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

darkcat2005 написа:
      Съгласен Така и няма да бера хабер дали ще ми светнат късите или не Подготвям си комплект за подмяна на лостчетата ПАК...
      и си виж бушоните
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
        darkcat2005 написа:
        Съгласен Така и няма да бера хабер дали ще ми светнат късите или не Подготвям си комплект за подмяна на лостчетата ПАК...
        и си виж бушоните
        не са бушоните бре,вътре има една джиджавка праи парчета...Еи то ксИнон ко е харен да земам за москала бре...?
        Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
        KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
        Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Всички са един дол дренки, просто са в различно опаковки и различни цени (лично мнение).Предполагам за от 5 нагоре броя ще има дискаунт, ааа отстъпка де.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Някой знае ли телефона на Вальо с черното стило жтд?

Коментар

Сашо май го знае.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не го знае ..... поне така каза .... !А щом пазара е в неделя ще идем тогава!А кога ще правим фолиото?

Коментар

Ми неделя ?Ама пазара е рано.9-10.00 трябва да сме там.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

PB 5989 MP написа:
                    Не го знае ..... поне така каза .... !
                    така ли ш кайш уе

Коментар

PB 5989 MP написа:
                      Не го знае ..... поне така каза .... !А щом пазара е в неделя ще идем тогава!А кога ще правим фолиото?
                      идеално тамън в събота мисля,че и аз ще имам да ти дам парите!
                      Racer GT написа:
                      Tqnkata написа:
                      darkcat2005 написа:
                      и си виж бушоните
                      не са бушоните бре,вътре има една джиджавка праи парчета...Еи то ксИнон ко е харен да земам за москала бре...?
                      не,аз първоначално се заблудих заради това,което каза той вчера за габаритите,че не искали и те да работят
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Работят те но само когато поискат, пускаш късите и чакаш... след около минута ако светна си тръгваш ако не оставаш да чакаш :D Събито пак помогна и се надявам да реша проблема много бързо. Някой прерпавял ли си е инсталацията така? http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=36808Мисля че ако я преправя така по малко ще ми товари лостчетата зад волана. Че и Иван много изкушава с тези цени за ксенона
                        with SGNote & HTC Wildfire 8G
                        FIAT Bravo Club Plovdiv
                        Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
                        с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

За еФтин ксенон: 1. Аз - 2 к-та Н1, Н7 6000К2. dobrujanetza - 1 к-т H1 5000K 3. Tqnkata - 1 к-т Н1 6000К --- ?

Коментар

Нещо мохабет няма бре... Спамери иок....
                            Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                            KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                            Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Тука сме бе, на всеки километър сме.По моя проект има ли развитие, че Ванката искал фолио да ми лепи в Неделя в ПЛД
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

дайте да организираме някво запиване , че ми се е разкрякала жабата баси
                                FIAT Bravo Club Plovdiv
                                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Working...
                                X