emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Tqnkata написа:sUkI написа:suki’s hgt vs stilo jts STOCK 115psправим равен старт на 2ра му пускам нитро и пак ме минава стилото?!какво става с колата ми?забога толкова са бързи тези дизелови СТОКОВИ стилота...Майче ще трябва да си взимам пернишки голф да ги мина мале мале...От около 4 месеца спрях редовно да посещавам и пиша в форума...но понякога направо ме избива яко на смях какви глупости се пишат тук...
Коментар
-
PB 5989 MP написа:emzo написа:Аз съм карал зад Браво 1.8, като бях сток и вървим плътно един зад друг.Ако туриш някой в бравока да тежи, ще го минеш, иначе сте на кантар.1.8 най ми харесва на мене :PFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
sUkI написа:suki’s hgt vs stilo jts STOCK 115psправим равен старт на 2ра му пускам нитро и пак ме минава стилото?!какво става с колата ми?забога толкова са бързи тези дизелови СТОКОВИ стилота...Майче ще трябва да си взимам пернишки голф да ги мина мале мале...От около 4 месеца спрях редовно да посещавам и пиша в форума...но понякога направо ме избива яко на смях какви глупости се пишат тук...
Коментар
-
Racer GT написа:PB 5989 MP написа:emzo написа:Аз съм карал зад Браво 1.8, като бях сток и вървим плътно един зад друг.Ако туриш някой в бравока да тежи, ще го минеш, иначе сте на кантар.1.8 най ми харесва на мене :P
Коментар
-
PB 5989 MP написа:Racer GT написа:PB 5989 MP написа:emzo написа:Аз съм карал зад Браво 1.8, като бях сток и вървим плътно един зад друг.Ако туриш някой в бравока да тежи, ще го минеш, иначе сте на кантар.1.8 най ми харесва на мене :PFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
PB 5989 MP написа:Racer GT написа:PB 5989 MP написа:emzo написа:Аз съм карал зад Браво 1.8, като бях сток и вървим плътно един зад друг.Ако туриш някой в бравока да тежи, ще го минеш, иначе сте на кантар.1.8 най ми харесва на мене :P
Got nos?
Коментар
-
sUkI написа:PB 5989 MP написа:Racer GT написа:PB 5989 MP написа:emzo написа:Аз съм карал зад Браво 1.8, като бях сток и вървим плътно един зад друг.Ако туриш някой в бравока да тежи, ще го минеш, иначе сте на кантар.1.8 най ми харесва на мене :P
Коментар
-
Suki нямам цел да съм отракция в форума, а простата причина той малко да живне .... и успях с моите постове ... хаххахахДругото което ти ако си купиш чисто нова кола повярвай ми аз ще се радвам повече от теб.Ти хубаво гледаш малко по-напред от носа си ... ама аз и толкова невиждам хаххахахКазвал съм две неща винаги и пак сега ще ги кажа .... 1-во! Кефа цена няма!и2-ро! Имал и дал, като нямаш ,няма да даваш!Май ,май ти трябва да пораснеш!
Коментар
-
Airfan написа:Аз мисля, че тук се говори в шеговит и приятелски тон. Не е нужно да си мерим портфейлите и не мисля, че това е било целта на постовете по-горе.ПоздравиFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар