Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Аз съм карал зад Браво 1.8, като бях сток и вървим плътно един зад друг.Ако туриш някой в бравока да тежи, ще го минеш, иначе сте на кантар.1.8 най ми харесва на мене :P
    Ти си по-тежък!

Коментар

Tqnkata написа:
      sUkI написа:
      suki’s hgt vs stilo jts STOCK 115psправим равен старт на 2ра му пускам нитро и пак ме минава стилото?!какво става с колата ми?забога толкова са бързи тези дизелови СТОКОВИ стилота...Майче ще трябва да си взимам пернишки голф да ги мина мале мале...От около 4 месеца спрях редовно да посещавам и пиша в форума...но понякога направо ме избива яко на смях какви глупости се пишат тук...
      на кой продаде бравото бе? Тук в Пловдив ли е или не? И какво ще караш сега?
      Продал го той .... на себе си!

Коментар

PB 5989 MP написа:
        emzo написа:
        Аз съм карал зад Браво 1.8, като бях сток и вървим плътно един зад друг.Ако туриш някой в бравока да тежи, ще го минеш, иначе сте на кантар.1.8 най ми харесва на мене :P
        Ти си по-тежък!
        Дебитомера му прави парчета,турбината не му надува както требе... Намерил съм ти една хонда за замерка бе,сток 100%... :P
        Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
        KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
        Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

sUkI написа:
          suki’s hgt vs stilo jts STOCK 115psправим равен старт на 2ра му пускам нитро и пак ме минава стилото?!какво става с колата ми?забога толкова са бързи тези дизелови СТОКОВИ стилота...Майче ще трябва да си взимам пернишки голф да ги мина мале мале...От около 4 месеца спрях редовно да посещавам и пиша в форума...но понякога направо ме избива яко на смях какви глупости се пишат тук...
          На 2-ра ти като пуснеш нитро и аз като пусна в действие 2-та турбина от 2.4 JTD в багажника и ще гледаш само .... PB 5989 MP

Коментар

Racer GT написа:
            PB 5989 MP написа:
            emzo написа:
            Ти си по-тежък!
            Дебитомера му прави парчета,турбината не му надува както требе... Намерил съм ти една хонда за замерка бе,сток 100%... :P
            Идеално!

Коментар

PB 5989 MP написа:
              Racer GT написа:
              PB 5989 MP написа:
              emzo написа:
              Ти си по-тежък!
              Идеално!
              забравих да кажа че съм ти намерил и бинокъл.... ша имаааа автовозиииииииииииииииии............
              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

а бе момчета..... не знам кво да кажа.Понякога оставам безмълвем след като съм изчел една страница наистина казвам го без лоши чувства
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

PB 5989 MP написа:
                  Racer GT написа:
                  PB 5989 MP написа:
                  emzo написа:
                  Ти си по-тежък!
                  Идеално!
                  Братле кофти поста си набарал чесно не си мисли,че като си дал 5 хиляди лева за гроб от европа си голямата атракция в форума ... Не съм искал не съм си купил ЧИСТО нова кола стегни гащите . Май за разлика от теб гледам малко по-напред от носа си и вече не пилея всяка стотинка по колата...Порасни това беше от мен пичове чао

Got nos?

Коментар

sUkI написа:
                    PB 5989 MP написа:
                    Racer GT написа:
                    PB 5989 MP написа:
                    emzo написа:
                    Ти си по-тежък!
                    Идеално!
                    Братле кофти поста си набарал чесно не си мисли,че като си дал 5 хиляди лева за гроб от европа си голямата атракция в форума ... Не съм искал не съм си купил ЧИСТО нова кола стегни гащите . Май за разлика от теб гледам малко по-напред от носа си и вече не пилея всяка стотинка по колата...Порасни това беше от мен пичове чао
                    Аз мисля, че тук се говори в шеговит и приятелски тон. Не е нужно да си мерим портфейлите и не мисля, че това е било целта на постовете по-горе.Поздрави

Коментар

Suki нямам цел да съм отракция в форума, а простата причина той малко да живне .... и успях с моите постове ... хаххахахДругото което ти ако си купиш чисто нова кола повярвай ми аз ще се радвам повече от теб.Ти хубаво гледаш малко по-напред от носа си ... ама аз и толкова невиждам хаххахахКазвал съм две неща винаги и пак сега ще ги кажа .... 1-во! Кефа цена няма!и2-ро! Имал и дал, като нямаш ,няма да даваш!Май ,май ти трябва да пораснеш!

Коментар

Airfan написа:
                        Аз мисля, че тук се говори в шеговит и приятелски тон. Не е нужно да си мерим портфейлите и не мисля, че това е било целта на постовете по-горе.Поздрави
                        Точно така!

Коментар

К’во да ги мерим, моя откак взех стилото е все празен
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            К’во да ги мерим, моя откак взех стилото е все празен
                            Сложи си метан!
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Пичове, да честитим на Red Storm - преди малко му се е родило момченце! Честито, баджо! Да ви е живо и здраво!

Коментар

Честито и от мене колега . Да ти е живо и здраво.
                                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Working...
                                X